INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Variantă uluitoare » PSG i-ar putea rezilia contractul lui Sergio Ramos!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 11:30 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 11:44

Sergio Ramos, fundașul spaniol în vârstă de 35 de ani, nu a debutat încă la PSG, deși este de patru luni la Paris, accidentările trăgându-l mereu înapoi. Varianta despărțirii „nu mai este science fiction”.

A jucat 16 ani la Real Madrid, a cucerit 22 de trofee, inclusiv patru CL, a fost campion mondial, dublu campion european cu Spania și a fost considerat mult timp cel mai valoros fundaș central al planetei. Dar astăzi are 35 de ani și jumătate și se confruntă cu o mare problemă.

Nici cei care îi dădeau credit total nu mai cred în Ramos!

Sergio Ramos nu a mai jucat niciun meci din 5 mai. Este de patru luni la PSG și încă nu a debutat, mereu a apărut o altă accidentare care l-a tras înapoi. Nimeni nu poate spune la Paris când va putea purta prima oară tricoul roș-albastru.

Potrivit Le Parisien, nici chiar cei care îi dădeau credit total lui Ramos nu mai cred atât de mult în el. Și n-ar fi imposibil, în viitorul apropiat, ca PSG să-i rezilieze contractul.

Leonardo îi acuză pe jurnaliștii francezi: „Faceți jocul presei spaniole”

Chiar dacă stoperul are un acord pe două sezoane pe „Parc des Princes", chiar dacă Leonardo, directorul sportiv al clubului, dezminte această variantă, afirmând că „știam de afecțiunea lui Ramos, cunoșteam totul" și acuzându-i pe jurnaliștii francezi că „faceți jocul presei spaniole", varianta despărțirii „nu mai este science fiction. PSG începe să admită că e posibil să fi greșit".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Leo Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”

Moruțan, pe urmele lui Sneijder » Ce au descoperit turcii după încă un meci mare al românului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
michael
michael  •  01 Noiembrie 2021, 16:23

A fost băiat deștept, a papat banii qatarezului pentru câteva luni, fără să joace măcar un minut!! Dar........ bine că are ”balta mult pește”, în rest, să auzim de bine. La drept vorbind, nici nu mai faci mare brânză la 36 ani.

cky33
cky33  •  01 Noiembrie 2021, 15:32

Transfer inutil la fel ca si Wijnaldum. Marquinhos-Kipembe pot fi cel mai bun cuplu de stopperi din lume iar Diallo si Kehrer sunt rezerve ok. Daca avea putina decenta Ramos s-ar fi intors la Sevilla sa dea ceva inapoi clubului care l-a lansat. Si in felul asta Sevilla ii putea vinde pe Kounde sau pe Carlos.

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Noiembrie 2021, 12:59

Poate il aduce Rednic la Dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează