INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Scene șocante la un meci din Argentina: focuri de armă în tribune, un antrenor a fost rănit!

Momente terifiante la un meci din Torneo Federal A, în cea de-a treia ligă din Argentina
Momente terifiante la un meci din Torneo Federal A, în cea de-a treia ligă din Argentina

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 16:42 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 18:08

Momente terifiante la un meci din Torneo Federal A, în cea de-a treia ligă din Argentina. Partida Huracan Las Heras - Ferro General Pico a fost întreruptă după ce în tribune a fost declanșat un foc de arme! 

La scorul de 3-1 în favoarea lui Huracan Las Heras, între suporterii gazdelor a avut loc o răfuială, iar aceștia au apelat inclusiv la arme. În haosul creat, Mauricio Romero, tehnicianul lui Ferro General Pico, a fost rănit de un glonț, reușind până la urmă să fugă și să se baricadeze le vestiare. La fel au procedat și cei 22 de jucători și arbitrii întâlnirii.

„De mulți ani, familiile au fost izgonite de pe stadion, sperăm ca toți cei care fac rău clubului să stea departe astfel încât adevărații suporteri să revină în tribune”, au scris pe Facebook reprezentanții clubului Huracan. 

Momente teribile în Brazilia! Ultrașii au invadat terenul și au DISTRUS cabina VAR!
BRAZILIA
Momente teribile în Brazilia! Ultrașii au invadat terenul și au DISTRUS cabina VAR!

Violențe și în Europa: 11 arestări, 55.000 de euro amenzi și 3-0 la „masa verde”, după violențele din derby-ul Slovaciei

Ultrașii care s-au bătut cu sălbăticie la Trnava pe 17 octombrie riscă până la trei ani de închisoare. Slovan Bratislava a câștigat meciul cu Spartak, abandonat în minutul 15, cu 3-0 și e lider în Slovacia.

S-au dictat pedepsele pentru incidentele teribile de la derbyul Slovaciei disputat pe 17 octombrie, cazul ajungând și la Consiliul național pentru instrucție, știință, tineret și sport al Republicii.

Comisia de Disciplină a federației (SFZ) a sancționat cu pierderea la „masa verde" (0-3) a meciului de către echipa organizatoare, Spartak Trnava, care a fost amendată cu 35.000 de euro, în vreme ce Slovan Bratislava va trebui să plătească 20.000 de euro.

Interdicții drastice pentru spectatori 

În plus, Spartak e obligată să dispute următoarele trei meciuri de campionat cu porțile închise, având posibilitatea de a permite doar accesul spectatorilor sub 15 ani, iar suporterii celor de la Slovan au primit interdicție de a face deplasarea la viitoarele patru întâlniri. Poliția a operat 11 arestări din rândul ultrașilor, cu vârste între 23 și 46 de ani. 

„Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la trei ani de închisoare. Cercetările continuă și ancheta nu s-a finalizat", a anunțat Zlatica Antalová, purtătorul de cuvând al poliției din Trnava.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ibrahimovici, gol cu 101 km/h în Serie A: „De obicei trag mai tare, cu 200. Probabil vârsta este de vină”

Schimbare la Tottenham » Cine ar putea veni pe banca echipei londoneze după demiterea lui Nuno Espirito Santo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează