INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ibrahimovic, gol cu 101 km/h în Serie A: „De obicei trag mai tare, cu 200. Probabil vârsta este de vină”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 12:50 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 17:32

Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, a marcat golul 400 la echipele de club și al 150-lea în Serie A cu o „torpilă” expediată cu 101 km/h în meciul cu AS Roma, câștigat de AC Milan cu 2-1: „De obicei trag mai tare, cu 200. Probabil vârsta este de vină”.

Ibrahimovici face abstracție de vârsta din buletin și rămâne în lumina reflectoarelor. Iar pe Olimpico, unde a cucerit ultimul scudetto cu Milan, în 2011, se simte excelent. Și, mai ales contra Romei, căreia i-a marcat al 11-lea gol în Serie A. Al 13-lea în toate competițiile. 

Victima sa preferată s-a predat (1-2) în fața atacantului de 40 de ani. Ibrahimovic a deschis scorul și a scos penaltyul transformat de Kessié, înaintea căruia a mai avut o reușită anulată cu VAR pentru ofsaid.

Zlatan Ibrahimovic, 22 de ani de goluri

A fost golul cu numărul 150 în Serie A și al 400-lea înscris la echipele de club de Zlatan în campionate, la 22 de ani distanță de primul: „De fiecare dată vin cu o surpriză, azi a fost lovitura liberă". Racheta sol-aer care l-a învins pe Rui Patricio a pornit din dreptul lui cu 101 km/h. „Doar atât? Normal trag cu 200... Probabil de vină e vârsta!", a glumit suedezul.

L-au făcut „țigan"!

Publicul din Cetatea Eternă nu l-a iubit niciodată, l-a fluierat din nou și l-a insultat cu apelativul „țigan". „Aceste reacții mă motivează, mă simt viu. Cu cât tifosii o fac mai tare, cu atât sunt mai viu. Adrenalina face parte din tot, îți aduce mult", explică Ibra, care a răspuns și i-a provocat prin modul cum a sărbătorit golul, primind un „galben". 

Unul din cele 11 arătate de Maresca, pe lângă "roșul" văzut de Theo Hernandez în minutul 66. Contestat de rossoneri, așa cum Mourinho s-a plâns de arbitrajul potrivnic.

Tătărușanu a securizat victoria

Încă o prestație solidă a lui Tătărușanu în poarta Milanului. „Are un înger păzitor pe nume Simon (Kjaer) ce-i acoperă spatele, deși joacă în fața lui. Puține probleme până la pauză. Bun la ocazia lui Mancini, decisiv la Carles Perez", a scris Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 7. 

„N-a avut ce face la golul lui El Shaarawy. Nu e frumos la vedere, dar eficace", a completat milnannews.it.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Leo Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”

Variantă uluitoare » PSG i-ar putea rezilia contractul lui Sergio Ramos!

Playtech: Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează