INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ibrahimovic, gol cu 101 km/h în Serie A: „De obicei trag mai tare, cu 200. Probabil vârsta este de vină”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 12:50 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 17:32

Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, a marcat golul 400 la echipele de club și al 150-lea în Serie A cu o „torpilă” expediată cu 101 km/h în meciul cu AS Roma, câștigat de AC Milan cu 2-1: „De obicei trag mai tare, cu 200. Probabil vârsta este de vină”.

Ibrahimovici face abstracție de vârsta din buletin și rămâne în lumina reflectoarelor. Iar pe Olimpico, unde a cucerit ultimul scudetto cu Milan, în 2011, se simte excelent. Și, mai ales contra Romei, căreia i-a marcat al 11-lea gol în Serie A. Al 13-lea în toate competițiile. 

Victima sa preferată s-a predat (1-2) în fața atacantului de 40 de ani. Ibrahimovic a deschis scorul și a scos penaltyul transformat de Kessié, înaintea căruia a mai avut o reușită anulată cu VAR pentru ofsaid.

Zlatan Ibrahimovic, 22 de ani de goluri

A fost golul cu numărul 150 în Serie A și al 400-lea înscris la echipele de club de Zlatan în campionate, la 22 de ani distanță de primul: „De fiecare dată vin cu o surpriză, azi a fost lovitura liberă". Racheta sol-aer care l-a învins pe Rui Patricio a pornit din dreptul lui cu 101 km/h. „Doar atât? Normal trag cu 200... Probabil de vină e vârsta!", a glumit suedezul.

L-au făcut „țigan"!

Publicul din Cetatea Eternă nu l-a iubit niciodată, l-a fluierat din nou și l-a insultat cu apelativul „țigan". „Aceste reacții mă motivează, mă simt viu. Cu cât tifosii o fac mai tare, cu atât sunt mai viu. Adrenalina face parte din tot, îți aduce mult", explică Ibra, care a răspuns și i-a provocat prin modul cum a sărbătorit golul, primind un „galben". 

Unul din cele 11 arătate de Maresca, pe lângă "roșul" văzut de Theo Hernandez în minutul 66. Contestat de rossoneri, așa cum Mourinho s-a plâns de arbitrajul potrivnic.

Tătărușanu a securizat victoria

Încă o prestație solidă a lui Tătărușanu în poarta Milanului. „Are un înger păzitor pe nume Simon (Kjaer) ce-i acoperă spatele, deși joacă în fața lui. Puține probleme până la pauză. Bun la ocazia lui Mancini, decisiv la Carles Perez", a scris Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 7. 

„N-a avut ce face la golul lui El Shaarawy. Nu e frumos la vedere, dar eficace", a completat milnannews.it.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Leo Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”

Variantă uluitoare » PSG i-ar putea rezilia contractul lui Sergio Ramos!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează