INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Jucătorii brazilieni nu vor Copa America la ei acasă în pandemie + scene șocante cu Neymar

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 04 iunie 2021 13:33 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 14:23

Casemiro a refuzat să vină la conferința de presă, iar selecționerul Tite a declarat: „Ne-am exprimat opinia clară despre acest subiect”. Internaționalii nu vor să joace turneul final acasă în plină pandemie.

Decizia controversatului președinte Jair Bolsonaro, de a găzdui Copa América în Brazilia când pandemia face ravagii, după ce Columbia și Argentina au refuzat organizarea competiției, e contestată în toată țara. Potrivit presei locale, și Curtea Supremă i-a cerut explicații lui Bolsonaro. Fără a primi vreun răspuns.

Brazilienii: „A primit mingea Neymar, a mai murit un om"

După ce jurnalistul José Luiz Datena a protestat vehement - „Cum poți să aduci Copa América aici, acum? A primit mingea Neymar, a mai murit un om. Până când pasează, s-au mai dus 30. Este iresponsabil, inuman" -, internaționalii brazilieni l-au anunțat pe șeful federației că nu vor să joace turneul final acasă.

Casemiro nu a mai venit la conferință, iar selecționerul Tite a spus doar atât înaintea confruntării cu Ecuador, de la Porto Alegre: „Ne-am exprimat opinia clară despre acest subiect. O vom face public după cele două meciuri din preliminariile Mondialului".

Sunt zvonuri că jucătorii ar vrea să boicoteze Copa América. Mai ales cei care evoluează în Europa. Majoritatea lotului!

L-au lovit pe Neymar

S-a speriat Neymar. Joi seară, când coborâse din autocarul naționalei și voia să intre în hotelul din Porto Alegre, a fost asaltat de fani. Trei adolescenți i-au păcălit pe agenții de securitate, trecând prin barajul acestora, și au fugit spre decarul auriverde. 

Unul dintre tineri a alunecat și, fără să vrea, l-a lovit pe Neymar ca într-un tackling pe teren. Fotbalistul s-a dezechilibrat și a căzut peste ei. De-abia au intervenit bodyguarzii și i-au îndepărtat pe fani. Atacantul a intrat în hotel. Șchiopătând.

Citește și alte știri internaționale:

Statuie pentru Maradona la primul meci al Argentinei după moartea legendei » Messi a fost prezent!

Organizatorii Campionatului Mondial de fotbal din 2022 sunt acuzați că ajută teroriștii!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează