INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - CHILE 1-1

Statuie pentru Maradona la primul meci al Argentinei după moartea legendei » Messi a fost prezent!

Jucătorii din lotul Argentinei, la statuia lui Maradona
Jucătorii din lotul Argentinei, la statuia lui Maradona

Articol de - Publicat vineri, 04 iunie 2021 12:37 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 12:52

Lionel Messi și coechipierii albicelești au ieșit pe teren îmbrăcați cu un tricou pe care era chipul lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist al lumii, dispărut pe 25 noiembrie 2020, la 60 de ani.

Diego Maradona a murit toamna trecută, pe 25 noiembrie, victima unui atac cardiac. De atunci, din cauza pandemiei, naționala Argentinei nu a mai jucat niciun meci. Joi, Messi și coechipierii săi au reintrat în circuitul preliminariilor CM 2022.

Cel mai înalt monument dedicat lui „El Diez"

Înaintea confruntării cu Chile, albiceleștii i-au adus un tribut emoționant marelui decar, lângă statuia dezvelită chiar acum, în fața stadionului din Santiago del Estero, pe care ar fi trebuit să se dispute mai multe partide la Copa América (Argentina nu a mai organizat turneul în cele din urmă, țara fiind încă afectată de coronavirus). Monumentul are cinci metri, fiind cel mai înalt dedicat lui El Pibe de Oro.

Statuie pentru Maradona la primul meci al Argentinei după moartea legendei » Messi a fost prezent!

Jucătorii Argentinei: „Diego e Diego, regulamentele nu mai contează"

Seara, argentinienii au ieșit pe teren, la încălzire, cu un tricou ce avea pe piept chipul lui Maradona. Nu le-a păsat de o posibilă sancțiune din partea FIFA: „Diego e Diego, regulamentele nu mai contează". Dar reacția FIFA a fost pozitivă. Nu va amenda federația de la Buenos Aires.

Amintirea lui „El Diez" nu i-a ajutat pe jucători. Messi a deschis scorul, al 72-lea său gol la națională, însă Alexis a egalat. 1-1 cu Chile. Argentina e pe locul 2 în preliminariile AmSud. După Brazilia.

Citește și alte știri internaționale:

Organizatorii Campionatului Mondial de fotbal din 2022 sunt acuzați că ajută teroriștii!

Ianis Hagi și-ar putea vedea visul îndeplinit! Presa din Turcia face marele anunț: „Galatasaray vrea să îi ofere numărul 10”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  04 Iunie 2021, 19:23

Unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii - asa se scrie mai jumate !

st.il.
st.il.  •  04 Iunie 2021, 15:18

Urmează "a lu' Nasty" !...:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează