INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZVONURI

Ianis Hagi și-ar putea vedea visul îndeplinit! Presa din Turcia face marele anunț: „Galatasaray vrea să îi ofere numărul 10”

Ianis Hagi are un gol pentru „naționala” României // foto: Guliver/gettyimages
Ianis Hagi are un gol pentru „naționala” României // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 10:29 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 10:33

Ianis Hagi (22 de ani) ar fi dorit de Galatasaray.

Mijlocașul lui Rangers și-ar putea vedea visul împlinit. Ianis a mărturisit recent că iubește clubul din Istanbul și că își dorește ca la un moment dat să evolueze pentru Galatasaray, iar transferul așteptat de mijlocaș ar putea veni mai devreme decât acesta a anticipat.

Ianis Hagi, la Galatasaray?!

Presa din Turcia anunță că Galatasaray se află în căutarea unui fotbalist care să se plieze pe profilul de număr 10, iar Ianis Hagi s-ar regăsi în capul listei. „Pentru sezonul următor, Galatasaray vrea să îi ofere tricoul cu numărul 10 lui Ianis Hagi, fiul fostului jucător Gică Hagi”, scriu cei de la Yeni Safak.

Ianis Hagi prezintă un avantaj aparte pentru Galata. Potrivit noilor reguli din campionatul Turciei, echipele nu pot avea mai mult de 8 jucători străini pe teren. Ianis, care este născut în Istanbul, pe vremea când tatăl său evolua pentru roș-galbeni, deține cetățenie turcă, astfel că ar fi exceptat de la noua regulă.

Îmi doresc (să ajung la Galata). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club.
- Ianis Hagi, la DigiSport, pe 24 mai

Ianis Hagi, campion alături de Rangers

Ianis Hagi evoluează la Rangers din ianuarie 2020. În prima fază a evoluat pentru campioana Scoției sub formă de împrumut, apoi a fost cumpărat definitiv de la Genk, în schimbul a 3,5 milioane de euro.

În acest sezon, Ianis a înscris 8 goluri și a pasat decisiv de 15 ori, în toate competițiile.

Mai multe știri despre Ianis Hagi:

Ruptură Ianis - Rangers?! Britanicii se tem că îl vor pierde pe internaționalul român dacă nu va fi lăsat la Jocurile Olimpice

Steven Gerrard, atenționat de rivali în privința lui Ianis Hagi: „A depășit limita. Să-l lase să plece, dacă asta vrea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
talpaiadului
talpaiadului  •  04 Iunie 2021, 17:35

La Galata vine Ianis, ienicer si spahiu/ Dupa sapte meciuri - inapoi la Viitorul/ Zglobiu... :)

polistul68
polistul68  •  04 Iunie 2021, 14:55

Baiatul asta, ravnit de marile.cluburi ale Europei, dupa spusele apropiatilor, merge din rau in mai rau...Italia, Belgia, Scotia, Turcia....mavar dava ar juca la Galata, tot ar fi un castig...

enigmaticul
enigmaticul  •  04 Iunie 2021, 12:08

Mda.........”Regele” i-a pregătit calea ”puiului de rege”, și unde altundeva, decât la Galata, unde mai cunoaște și el pe unul, pe altul! Probabil va lustrui banca și acolo!! Mare fotbalis nu va ajunge puiul, nu are calitațile cerute de o echipă mare. Dacă nu se va impune aici, va merge la arabi, sau în China, apoi la final de carieră se va retrage la Viitorul(asta dacă o mai fi până atunci).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează