INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ianis Hagi a numit clubul pentru care visează să joace: „Îl iubesc, sunt atașat de el”

Ianis Hagi // foto: Guliver/gettyimages
Ianis Hagi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 22:54 / Actualizat luni, 24 mai 2021 23:15

Ianis Hagi (22 de ani), mijlocașul lui Rangers, a mărturisit că își dorește un transfer la Galatasaray.

Ianis Hagi vrea să îl calce pe urme tatălui său. Tânărul mijlocaș român visează la ziua în care va semna cu Galatasaray, clubul unde „Regele” fotbalului românesc a scris istorie. Născut la Istanbul, Ianis a recunoscut că este atașat de clubul roș-galben.

Ianis Hagi: „Iubesc Galatasaray”

„Îmi doresc (să ajung la Galata). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club”, a spus Ianis, la emisiunea „DigiSport Special”. 

„Viitorul meu? Cred că cel mai bine e să vorbiţi cu clubul, cu impresarii. Avem un plan construit de când am început să vorbesc cu impresarii. Viitorul meu este în mâini bune cu impresarii pe care îi am acum. Este treaba lor, datoria lor să aibă grijă de viitorul meu. Atât timp cât eu performez pe teren, cred că toate lucrurile se vor rezolva”, a adăugat Ianis, campion în Scoția alături de Rangers în sezonul tocmai-încheiat. 

Aveam 3 ani când am plecat de acolo (din Istanbul), apoi am mai fost un an cât a fost tata antrenor, dar nu am reușit să prind multe cuvinte (n.r. - în limba turcă), din păcate.
- Ianis Hagi, Rangers

La vârsta asta are nevoie de continuitate. Să facă un sezon mai bun, să muncească mai mult, să fie un progres în jocul lui, mai multă constanță decât în sezonul trecut. Să fie cel mai bun pasator, cel mai bun marcator, cel mai bun jucător din Scoția.
- Ilie Dumitrescu

Gică Hagi a fost ales cel mai valoros jucător străin care a evoluat în Süper Lig, cu 10 trofee câștigate la Galatasaray în cinci ani extraordinari (1996-2001). În 1998, în perioada în care Gică scria istorie pentru Cimbom, Ianis s-a născut, la Istanbul.

Mai multe știri despre Ianis Hagi:

Jucătorul care l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să exclame: „Este cu mult peste mine și Gică Hagi”

Ianis Hagi, premiat la Gala Rangers: „Sezon excepțional”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
enigmaticul
enigmaticul  •  25 Mai 2021, 19:09

Mda..........Iubește Galatasaray, dar cred că va ajunge de unde a plecat, adică la Viitorul! El doar visează echipe ca Sevilla, Lazio, etc.

131624217670160
Geani Muraru  •  25 Mai 2021, 09:47

*** de jucator

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  25 Mai 2021, 02:41

Mediocrul asta, daca nu era baiatu' lu' tata,. era maxim jucator de Liga a2-a la noi...maxim.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează