INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

BREAKING NEWS Primul caz de coronavirus din LaLiga: Martin Ortega, directorul lui Leganes, depistat pozitiv!

foto: Guliver/Getty Images +31   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 11:01

LA LIGA, LOVITĂ DE CORONAVIRUS // Martin Ortega, directorul general al clubului Leganes, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. În plină pandemie și cu campionatul intern deja oprit, clubul și-a suspendat azi antrenamentele. 

În plină extindere a cazurilor de coronavirus din lumea fotbalului, fotbalul spaniol a fost lovit în această dimineață de o veste proastă: Martin Ortega, directorul general al lui Leganes, a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Clubul a confirmat, prin intermediul unui comunicat, problemele de sănătate cu care se confruntă oficialul echipei. Conform înștințării emise de club, jucătorii n-au intrat în contact cu Ortega în ultimele zile, dar măsura suspendării antrenamentelor e una preventivă.

Astfel, fotbalul din Spania se confruntă cu primul caz de coronavirus confirmat la o echipă din La Liga. Campionatul intern e suspendat pentru minimum două săptămâni. 

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  
 

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Vezi și: 

Callum Hudson-Odoi de la Chelsea, depistat pozitiv! Premier League, lovită de un nou caz de coronavirus

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close