INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CFR CLUJ

Marea carență a lui Emmanuel Yeboah » Antrenorul lui Brondby a dezvăluit de ce a fost trecut pe linie moartă atacantul care făcea spectacol la CFR Cluj

Emmanuel Yeboah / Foto: Imago Images
Emmanuel Yeboah / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 00:23 / Actualizat joi, 14 martie 2024 00:42

Emmanuel Yeboah (21 de ani) nu a jucat decât 13 minute într-un meci de campionat de la transferul său la Brondby de la CFR Cluj, din august 2023, iar antrenorul danezilor a explicat situația cu care se confruntă atacantul ghanez care făcea spectacol în tricoul „feroviarilor”.

Jesper Sorensen, tehnicianul lui Brondby, ocupanta poziției secunde din Danemarca, a transmis că Yeboah trebuie să se adapteze și să înceapă să înțeleagă jocul. Calitățile sale individuale, pe care i le recunoaște Sorensen, nu sunt suficiente pentru a fi introdus pe teren.

Motivul pentru care Emmanuel Yeboah nu joacă la Brondby

„Emmanuel e tânăr şi s-a impus repede la Cluj până să vină aici. În acest moment, e vorba despre felul în care trebuie să joace în continuare.

Atletico Madrid o întoarce pe Inter și e în „sferturile” Ligii! Meci fabulos pe Metropolitano, „tranșat” la penalty-uri!
Atletico Madrid - Inter Milano
Atletico Madrid o întoarce pe Inter și e în „sferturile” Ligii! Meci fabulos pe Metropolitano, „tranșat” la penalty-uri!

Yeboah are calităţi individuale, dar trebuie să se adapteze şi să înceapă să înţeleagă jocul”, a declarat Jesper Sorensen, citat de digisport.ro.

Câți bani a încasat CFR Cluj pentru transferul lui Yeboah

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah la Brondby, iar în conturile clubului din Gruia a mai intrat o sumă importantă.

Transferul atacantului de 21 de ani în Danemarca i-a adus CFR-ului 1,5 milioane de euro, conform informațiilor obținute de sursele Gazetei.

Este o sumă deloc de neglijat, însă departe de pretențiile exprimate de Neluțu Varga. Acesta spera să-i vândă la pachet pe Yeboah și Birligea pentru o sumă de peste 10 milioane de euro.

Emmanuel Yeboah s-a arătat încântat, la acea vreme, de transferul la Brondby, ocupanta locului 2 din Danemarca.

„Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc și abia aștept să o reprezint pe Brondby. Ambiția mea este să intru și, bineînțeles, să devin un fotbalist și mai bun.

Ca echipă, cred că putem realiza lucruri grozave împreună. Ca tip de jucător, sunt muncitor, activ și lupt pentru echipa mea, iar ca persoană sunt ambițioasă și curioasă să învăț. Așadar, aștept cu nerăbdare să-mi cunosc bine colegii de echipă și staff-ul de antrenori, apoi abia aștept să intru pe teren și să joc în fața fanilor”, spunea Yeboah, conform site-ului oficial al danezilor.

Nelu Varga spera că va încasa o avere pe Yeboah și Bîrligea

După eliminarea din preliminariile Conference League în fața celor de la Adana Demirspor, scor 2-3 la general, Nelu Varga anunța că are o ofertă de 10,5 milioane de euro de la echipa turcă pentru Yeboah și Bîrligea.

„După meci am rămas la masă cu patronul, cu bașkanul lui Adana, care mi-a făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Bîrligea și Yeboah la pachet. Vom da răspunsul săptămâna viitoare. Sunt doi jucători fantastici, care au făcut niște partide extraordinare, sunt și foarte tineri. Suma este corectă după părerea mea”, spunea Nelu Varga, la acel moment.

VIDEO Superliga, Farul - CFR Cluj. Krasniqi, pariul lui Petrescu, gol la debut » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”

Citește și:

Revenire de POVESTE în Premier League: la pauză, nou-promovata avea 3-0!
PREMIER LEAGUE
Revenire de POVESTE în Premier League: la pauză, nou-promovata avea 3-0!
„La nivel de Partizan și Steaua Roșie” » Americanul a făcut o plecăciune în fața publicului U-BT: „Printre cele mai subestimate atmosfere din LUME!”
U-BT - LONDON LIONS
„La nivel de Partizan și Steaua Roșie” » Americanul a făcut o plecăciune în fața publicului U-BT: „Printre cele mai subestimate atmosfere din LUME!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
beny04
beny04  •  14 Martie 2024, 12:24

e bine totusi ca i s-au oferit lui Varga 10.5 milioane si s-a mai gandit cateva zile :)))). Au preluat toti modelul Gigi de mitomanie, nu au pic de rusine. Si 1.5 mil mi se pare enorm, probabil cu tot cu salariu, tva si timbru verde

dorelus
dorelus  •  14 Martie 2024, 08:56

,, a făcut spectacol,,... Hai să fim serioși, eu sunt oleacă fan CFR dară CFR nu prea a făcut spectacol în ultimii ani, este adevărat că rezultate au fost pentru fotbalul nostru, dară Yeboah nu prea ne-a incantat cu spectacol. O zi frumoasa.

jakabmarton
jakabmarton  •  14 Martie 2024, 08:29

Făcea spectacol??? Prea mult spus. Dar reușim a înțelege că în campionatul nostru jucătorilor lipsește educația profesională? Lipsa aceste educații, face că jucătorii proveniți din campionatul românesc nu se impun în campionatele europene. Lipsa acestei educații face ca jucătorii crescuți în academiile mult lăudate din România nu fac față în campionatele europene.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează