INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern Munchen, pas greșit în Bundesliga » Rezultat îngrijorător înainte de returul cu PSG

Union Berlin a dat lovitura pe final // foto: Guliver/gettyimages
Union Berlin a dat lovitura pe final // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 18:18 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 18:34

Bayern Munchen nu a reușit să o învingă pe Union Berlin pe teren propriu, în etapa 28 din Bundesliga. S-a terminat 1-1.

Bayern nu își revine după înfrângerea de miercuri din Liga Campionilor, 2-3 cu PSG. Bavarezii au călcat strâmb în fața echipei din capitală, ocupanta locului 7 în Bundesliga. Cu mai mulți dintre titulari (Alaba, Sane și Pavard) menajați, iar o bună parte dintre ceilalți jucători de bază accidentați, campioana Germaniei și a Europei nu a reușit să cadreze nici măcar un șut pe poarta adversă în prima parte, deși a beneficiat de mai mult timp în posesia balonului.

Bayern Munchen, egal cu Union Berlin

Golul gazdelor a venit în minutul 68 și a fost reușit de Jamal Musiala, după o pasă venită de la Thomas Muller. Părea că Bayern se îndreaptă spre victorie, dar oaspeții au avut ultimul cuvânt de spus și au egalat prin Ingvartsen, în minutul 86. Acesta i-a luat fața lui Pavard și a împins în poartă mingea centrată de Andrich.

Bayern rămâne prima în Bundesliga, dar avansul față de RB Leipzig se micșorează la 5 puncte, după ce Leipzig a câștigat clar pe terenul lui Werder Bremen, scor 4-1. Union Berlin rămâne pe locul 7, cu 40 de puncte.

Clasament Liga 1: Bayern rămâne lider

Pentru Bayern Munchen urmează returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, la Paris, cu PSG.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Manchester City, învinsă „acasă” și cu om în plus de Leeds » Șansă pentru Manchester United?

O imagine cu Ianis Hagi i-a amuzat teribil pe fanii lui Rangers: „A pierdut mult din greutate, păr și vârstă! Credeam că participă sub nume fals” :D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează