INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester City, învinsă „acasă” și cu om în plus de Leeds » Șansă pentru Manchester United?

Stuart Dallas (dreapta) a reușit o „dublă” pentru Leeds // foto: Guliver/gettyimages
Stuart Dallas (dreapta) a reușit o „dublă” pentru Leeds // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 17:09 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 17:52

Manchester City a fost învinsă de Leeds pe teren propriu, scor 1-2, în etapa 31 din Premier League.

Surpriză mare pe „Etihad”, în primul meci al zilei din Premier League. Liderul Manchester City se putea distanța de Manchester United la 17 puncte cu o victorie, dar a clacat inexplicabil, în condițiile în care a avut un om în plus o repriză întreagă.

Cu vedetele De Bruyne și Gundogan pe bancă, trupa lui Guardiola a fost surprinsă de băieții lui Marcelo Bielsa în minutul 42, când Stuart Dallas a șutat de la marginea careului de 16 metri. Bară-gol, nicio șansă pentru Ederson.

Repriză întreagă cu om în plus pentru Manchester City

La 3 minute distanță, în primul minut de prelungire al primei părți, stoperul Liam Copper a primit cartonașul roșu, din cauza unei intrări cu talpa pe genunchiul lui Gabriel Jesus. „Centralul” Andre Marriner acordase inițial „galben”, dar a schimbat culoarea cartonașului după ce a revăzut faza pe monitorul de la marginea suprafeței de joc.

Deși a jucat toată repriza secundă în superioritate numerică, Manchester City a egalat abia în minutul 76, prin Ferran Torres, care a finalizat o serie de pase rapide ale „cetățenilor”. Echipa lui Guardiola a forțat pentru încă un gol, dar acesta a venit chiar în poarta lor! Același Stuart Dallas a înscris, în minutul 90+1, după o pasă precisă pe culoar a lui Alioski, nord-macedoneanul rival cu România în preliminariile pentru Cupa Mondială.

Bielsa a lăudat City

Bielsa a fost extrem de fericit după meci, râzând la interviuri: „Am meritat victoria, dar just ar fi fost să câștige City. E un paradox! (râde) E dificil, dar asta cred. Am făcut un efort mare, City a dominat meciul și a avut șanse mai mari. Dacă nu am fi avut un nivel foarte ridicat de agresivitate, n-am fi putut reduce diferența creativă dintre noi și City”

Clasament Premier League: Manchester City, lider detașat

Rămân 14 puncte între cele două echipe din Manchester, dar United are două meciuri mai puțin ca rivala sa, astfel că diferența în fruntea clasamentului s-ar putea reduce la 8 puncte cu 6 etape înainte de final. Nou-promovata Leeds este a 9-a în clasament, cu 45 de puncte și 3 victorii consecutive!

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Explozie de pozitivi la naționala Italiei: 27 de cazuri » Daniele De Rossi, internat cu pneumonie

Final de eră la Tottenham? Presa din Anglia anunță că Harry Kane vrea să plece

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ripensistu
ripensistu  •  10 Aprilie 2021, 18:36

Sa plece musulmanii de si atunci o sa vedem distractie la City.

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Aprilie 2021, 18:10
Postat de bazinga pe 10 Aprilie 2021, 17:42

Campionatul este jucat deja ! City sunt campioni !Asta a fost un accident !Tranteala pentru pariori !

Mai degraba e rezultat de rupt bilete, nu e usor sa pierzi cu un om in plus cu o echipa net inferioara!

kyil
kyil  •  10 Aprilie 2021, 18:11

Blat ordi,nar. Lasa ti ma cu paradox,zi proasta. Sa bati bvb in ucl si la 3 zile sa te bata acasa leeds cu un om in minus,asta inseamna sa faci bani din pariuri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează