INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

BUNDESLIGA. Leverkusen, umilită după 12 meciuri fără înfrângere! Spectacol total în Frankfurt - Freiburg

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 23:29

Etapa cu numărul 28 din Bundesliga a oferit încleșteri entuziasmante. Gazdele nu au reușit să obțină nicio victorie. 

  • Ziua a fost deschisă de clasicul fotbalului german. Bayern Munchen s-a impus la limită, scor 1-0, pe terenul rivalei Borussia Dortmund. 

Frankfurt și Freiburg au remizat, scor 3-3, într-o pledoarie a fotbalului spectacol. Oaspeții, aflați la granița locurilor de cupe europene, au condus cu 1-0, dar au fost egalate înainte de pauză de Andre Silva. Freiburg a preluat din nou inițiativa și avea 3-1 pe tabelă în minutul 69. Kamada și Chandler, la prima atingere de balon, au egalat în minutele 79 și 81. 

+8 FOTO

Leverkusen, eșec după 12 meciuri

Seria senzațională a lui Bayer Leverkusen, cu 11 victorii și un rezultat de egalitate în toate competițiile, a fost întreruptă dureros de Wolfsburg, scor 4-1. Formația lui Oliver Glasner a făcut un meci aproape perfect. I-a limitat pe „farmaciști” la doar două șuturi pe poartă și jucat perfect acțiunile statice. 

Arnold și Pongracic au colaborat la golurile 1 și 4, venite în minutele 43 și 75, după acțiuni identice. Centrare din lovitură liberă, lovitură plasată de cap. Maximilian Arnold și-a trecut numele și pe lista marcatorilor, dintr-o lovitură liberă deviată de zid în propria poartă, în minutul 64. Cealaltă reușită i-a aparținut lui Steffen, cu capul, din 4 metri. Onoarea gazdelor a fost spălată de Baumgartlinger în minutul 86.

În celălalt meci al serii, Werder Bremen și Borussia Monchengladbach au remizat, scor 0-0.

A dispărut avantajul terenului propriu 

În cele 22 de meciuri jucate de la reluarea Bundesligii, gazdele s-au impus doar de 3 ori. Nici meciurile disputate astăzi nu au făcut distincție. E încă o dovadă a importanței fanilor în fotbal. 

Victoriile obținute de gazde:

  • Dortmund - Schalke, 4-0
  • Hertha - Union Berlin, 4-0 
  • Bayern - Frankfurt, 5-2

Clasament Bundesliga

Programul etapei #28 

Citește și alte știri despre Bundesliga:

Lukaku și Berbatov, impresionați de un star din Dortmund - Bayern: „Dacă am face întrecere, eu aș fi la linia de start când el ar termina cursa”

Cronică Aurelian Botezatu | Klasse Bayern Munchen în „Der Klassiker” cu Borussia Dortmund, 1-0! Echipa lui Favre lăsată în urmă de golul lui Kimmich

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează