CAMPIONATE  ·  GERMANIA

Bundesliga nu vrea pauză în timpul Campionatului Mondial din 2022! Planul inedit al oficialilor: meciuri jucate în aceeași zi

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 19:43

Campionatul Mondial de fotbal din 2022 se desfășoară în Qatar, între 21 noiembrie și 18 decembrie. Oficialii germani vor să programeze meciuri din Bundesliga și Bundesliga2 în timpul competiției. 

Oficialii Ligii Profesioniste din Germania nu sunt de acord cu pauza mare pe care formațiile o vor lua. Competiția internă urmează să se întrerupă la jumătatea lunii noiembrie și s-ar relua abia pe 27 ianuarie 2023. Ar fi 10 săptămâni în care cluburile ar trebui să își plătească și să construiască un program separat pentru fotbaliștii care nu au prins Mondialul.  

Frank Baumann, managerul lui Werder Bremen și delegatul formațiilor de primă ligă în comisiile Ligii, a confirmat planul: „Cu siguranță nu ne vom trimite jucătorii în vacanță în timpul Campionatului Mondial. E posibil să existe meciuri de Bundesliga în aceeași zi cu meciurile din Qatar. Lucrăm la această strategie”. 

Conform celor de la Bild, liga secundă din Germania se va relua după faza grupelor Mondialului. În cazul Bundesligii, lucrurile sunt mai dificile. Formațiile care au în componență mulți internaționali, cum e cazul lui Bayern Munchen Sau Borussia Dortmund, sunt excluse din schemă. În schimb, după faza optimilor de finală, mai multe meciuri din prima ligă vor fi programate sâmbătă după-amiază, în așa fel încât să nu se intersecteze cu meciurile de la Mondial. 

Vezi și:S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1