INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Burnley - Tottenham, amânat din cauza ninsorii: „Nu putem vorbi de fotbal în astfel de condiții”

„Turf Moor”, cu puțin timp înainte de ora inițială de start pentru Burnley - Tottenham // foto: Guliver/gettyimages
„Turf Moor”, cu puțin timp înainte de ora inițială de start pentru Burnley - Tottenham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 16:26 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 16:39

Meciul dintre Burnley și Tottenham, din etapa 13 a Premier League, a fost amânat ca urmare a ninsorii abundente din orașul echipei gazdă.

Confruntarea de pe „Turf Moor”, cu ora de start 16:00, nu s-a mai putut disputa din cauza ninsorii din Burnley. Organizatorii au încercat să curețe terenul acoperit de zăpadă, dar intensitatea ninsorii a făcut ca disputarea meciului să fie imposibilă.

Burnley - Tottenham, amânat din cauza ninsorii

Meciul se va disputa la o dată ulterioară, decizia fiind salutată de Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham: „Cred că nu putem vorbi de fotbal în aceste condiții. Vreau să jucăm fotbal, să ne distrăm și să oferim emoții pentru fani. Cred că în această situație este imposibil, existând un risc mare ca jucătorii să se accidenteze”.

Hotărârea a venit în jurul orei 15:30. „Din cauza preocupărilor legate de suprafața de joc și zonele înconjurătoare, s-a considerat că meciul nu poate fi jucat în condiții de siguranță”, a comunicat clubul gazdă.

Tottenham ocupă locul 7 în Premier League, cu 19 puncte acumulate în 12 meciuri, în vreme ce Burnley este pe 18, primul loc retrogradabil, cu 9 puncte.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Atac pe tunel după Villarreal - Barcelona! Au sărit la Xavi și au făcut scandal pentru două penaltyuri refuzate » Poliția a intervenit!

Fani vs conducere » Scandalul „Qatar Airways” provoacă tensiuni la campioana Germaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează