INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Ronald Koeman își face praf jucătorii după înfrângerea cu Cadiz: „Sunt foarte dezamăgit” » Performanță istorică pentru nou-promovată!

Ronald Koeman, în Cadiz - Barcelona // foto: Imago +8   FOTO
Ronald Koeman, în Cadiz - Barcelona // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 08:41 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 09:03

Barcelona a suferit o înfrângere surprinzătoare pe terenul nou-promovatei Cadiz, scor 1-2, una dintre cele 3 echipe din La Liga care înaintea acestei partide nu avea nicio victorie „acasă”!

Antrenorul Ronald Koeman a fost înfuriat de rezultat și mai ales de atitudinea elevilor săi, punând înfrângerea pe seama lipsei de concentrare. Golul decisiv, semnat de Alvaro Negredo, a venit la capătul unei serii de erori tragicomice ale jucătorilor Barcelonei. Jordi Alba a aruncat mingea din aut, Lenglet nu a putut să o controleze, balonul ajungând la Ter Stegen, care l-a degajat în picioarele lui Negredo! Rămas cu mingea în fața porții goale, spaniolul a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Ronald Koeman: „Nu ăsta este nivelul pe care îl aștept”

„Am pierdut din cauza unei erori incredibile, nu ăsta este nivelul pe care îl aștept de la echipa mea. Arată că nu ne concentrăm. Atitudinea nu a fost una bună astăzi. Sunt foarte dezamăgit și trebuie să ne îmbunătățim jocul.

După ce am egalat, mai aveam jumătate de oră să înscriem din nou, dar apoi am primit un gol pe care nu ne permiteam să îl luăm, după un aut. Ne-a lipsit agresivitatea când nu am avut mingea. A fost un meci cu suișuri și coborâșuri, atât în privința jocului, cât și a atitudinii”, a declarat Koeman, citat de Reuters.

Este foarte dificil să explic golurile pe care le primim în ultima vreme. Ar putea fi din vina lipsei de concentrare - Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Cadiz, performanță istorică după victoria cu Barcelona!

Pentru Cadiz, care în acest sezon a revenit în La Liga după o pauză de 14 ani, succesul cu Barcelona a reprezentat prima victorie pe teren propriu în primul eșalon spaniol după 14 ani! 

Cadiz a învins-o și pe Real Madrid, în deplasare (1-0), iar potrivit Opta, a devenit astfel prima echipă nou-promovată care învinge atât Real Madrid cât și Barcelona în prima jumătate a unui sezon de La Liga, de când competiția are 20 de echipe!

1991era anul ultimei victorii a lui Cadiz în La Liga împotriva Barcelonei

După 10 meciuri, Barcelona este la doar 3 puncte distanță de zona retrogradabilă (are 14 puncte, în timp ce Osasuna, locul 18, are 11). Cadiz este pe locul 5, având 4 puncte peste Barcelona, dar și două meciuri în plus față de catalani.

Citește mai multe știri din La Liga:

Real Madrid, gata să cumpere un fotbalist maghiar! Zidane l-a sunat pe jucător

Ce ştie Neymar? Declaraţia care i-a pus pe gânduri pe fanii Barcelonei: „Vreau să joc din nou cu Messi. Sunt sigur că vom reuşi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gago747
gago747  •  06 Decembrie 2020, 15:55
Postat de batranu pe 06 Decembrie 2020, 09:44

Final de ciclu la Barca. Reconstructia incepe de jos asa ca mai au loc sa cada.

Final cu cioclu. mai bine zis ...

gago747
gago747  •  06 Decembrie 2020, 15:54
Postat de Ionut Costache pe 06 Decembrie 2020, 12:28

De acord, doar ca schimbarile de lot au evoluat din rau in mai rau. Au plecat jucatori ca Neymar, Rakitic, Arthur, Suarez au venit De Jong, Dembele, Coutinho, Griezmann, Dest - diferenta e uriasa in faviarea primilor. Apoi nu au promovat nimic de la La Masia in afara de Ansu Fati si Puig, in rest au dat jucatori promitatori ca Adama Traore, Grimaldi sau Olmo.

Vorba aia, marea speranță de la Masia, domnu' Deulofeu, mai trăiește? mai respiră?

2528389220528911
Ionut Costache  •  06 Decembrie 2020, 12:28

De acord, doar ca schimbarile de lot au evoluat din rau in mai rau. Au plecat jucatori ca Neymar, Rakitic, Arthur, Suarez au venit De Jong, Dembele, Coutinho, Griezmann, Dest - diferenta e uriasa in faviarea primilor. Apoi nu au promovat nimic de la La Masia in afara de Ansu Fati si Puig, in rest au dat jucatori promitatori ca Adama Traore, Grimaldi sau Olmo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează