INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Răsturnare de situație în scandalul din Spania: „Nu am găsit nicio probă de rasism”

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 13:29 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 13:47

Liga din Spania a comunicat că, după ce s-a ascultat înregistrarea audio și s-a făcut o expertiză pentru cititul pe buze, singurele cuvinte spuse la Cadiz - Valencia sunt „Rahat”, „Lasă-mă în pace!” și „Scuză-mă, nu te înfuria!”. Nu „negru de rahat”.

Spaniolii nu reușesc încă să limpezească dosarul „Diakhaby”. Fundașul francez al Valenciei l-a acuzat de rasism pe Juan Cala (Cádiz), susținând că i-a zis „negru de rahat”, dar dovada clară întârzie să apară.

Președintele ligii iberice, Javier Tebas, a anunțat că „am comandat curățarea înregistrărilor de alte sunete care sunt pe fundal, pentru a ne da seama mai bine. Am comandat și o expertiză pentru cititul pe buze. Cala spune ceva, într-adevăr, dar hai să vedem ce”.

Valencia: „Dacă nu s-au găsit probe nu înseamnă că nu s-a întâmplat”

Dar astăzi, liga a dat un comunicat în care dezvăluie că nu a găsit nicio probă care să evidențieze rasismul în acest caz. Potrivit presei spaniole, singurele cuvinte și expresii care se aud sunt „Rahat”, „Lasă-mă în pace!” și „Scuză-mă, nu te înfuria!”.

Valencia nu renunță însă. „Dacă nu s-au găsit probe nu înseamnă că nu s-a întâmplat”, a replicat clubul valencian. „Nu ne schimbăm opinia pentru ce s-a petrecut între Diakhaby și Cala”. Comisia de Disciplină a federației va continua să ancheteze acest caz.

VIDEO Benny, despre rasismul din lume

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi a primit INTERZIS de la Rangers » Decizie radicală a campioanei din Scoția

Hațegan, făcut praf de unul dintre cei mai importanți jurnaliști britanici: „Predispus la gafe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  09 Aprilie 2021, 19:53

"Răsturnare de situație" ??? Nu s-a intimplat nimic si acum s-a si dovedit. Ce răsturnare de situație ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează