INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Calificarea în finala Cupei Regelui i-a costat scump pe catalani » Un jucător important va rata prima manșă cu PSG din Ligă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 20:04

Clubul de fotbal FC Barcelona a confirmat pe site-ul său oficial că Mascherano a suferit o accidentare la bicepsul femural al piciorului stâng.

Acesta a fost trimis în minutul 62 al partidei de pe teren propriu cu Atletico Madrid, în locul lui Suarez, a reușit să termine meciul, însă la sfârșitul partidei a acuzat probleme medicale. De altfel el nu s-a putut antrena miercuri cu echipa catalană.

Medicii estimează că perioada sa de recuperare va dura între 2 și 3 săptămâni. Prin urmare acesta va rata meciurile din campionat cu Deportivo Alaves și Leganes și cel din Liga Campionilor cu PSG din optimile Uefa Champions League.

Mascherano a evoluat în acest sezon în 26 de meciuri pentru Barcelona. Deși a venit din 2010 de la Liverpool, acesta nu a reușit să marcheze vreun gol pentru echipa catalană, cu toate că a disputat 308 partide în tricoul blaugrana.

Pentru naționala Argentinei a debutat în 2003 și a strâns 135 de partide marcând 3 goluri.

În meciul de sâmbătă pe care îl va disputa în deplasare contra echipei Deportivo Alaves, Barcelona nu va mai putea conta nici pe mijlocașul Rafihna.

Surse: espnfc.comfcbarcelona.esas.combusiness-standard.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  08 Februarie 2017, 21:57

Tinand cont ca in multe meciuri a fost rezerva, Mascherano nu-i asa important ! Articol scris sa fie la numar !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează