SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Camila Giorgi a stârnit controverse cu cea mai recentă fotografie postată pe Instagram. Ce au remarcat fanii

FOTO: Instagram +30   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 19:07 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 22:52

Camila Giorgi (30 de ani, 30 WTA) a stârnit controverse cu cea mai recentă fotografie postată pe Instagram. 

Camila Giorgi este cea mai bună jucătoare a Italiei, dar în ultimii ani a fost contestată de fanii tenisului din Peninsulă, din cauza ședințelor foto frecvente și a imaginilor în ipostaze sexy.

+26 FOTO

Cea mai recentă fotografie încărcată pe Instagram a strâns peste 20.000 de aprecieri. Mesajele ironice nu au lipsit: „Tenis mai jucăm și noi?” sau „Pari 100% concentrată asupra tenisului”.

Andreea Prisăcariu a răbufnit: „Sunt o vikingă!” » Le-a răspuns celor care i-au criticat aparițiile: „Atâta ură? Sunteți geloși?”
REACȚIE
Andreea Prisăcariu a răbufnit: „Sunt o vikingă!” » Le-a răspuns celor care i-au criticat aparițiile: „Atâta ură? Sunteți geloși?”

Astăzi, Giorgi a fost învinsă în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Stuttgart, scor 6-3, 6-7(2), 1-6, de Tamara Korpatsch (118 WTA).

Camila Giorgi, cea mai valoroasă jucătoare a Italiei

Giorgi continuă să fie cea mai bine clasată jucătoare din italia, locul 33, însă e departe de a-și fi atins pontețialul. Camila era considerată o demnă continuatoare a unei generații de excepție, din care au făcut parte Roberta Vinci, Sara Errani și Flavia Pennetta.

Giorgi a cucerit trei titluri în carieră, iar cea mai bună clasare a fost locul 26, în toamna lui 2018. La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanță a italiencei este un sfert de finală la Wimbledon, tot în anul 2018. Unul dintre titlurile italiencei a venit în 2021, la Montreal, după o finală câștigată în fața Karolinei Pliskova.

Citește și alte știri din tenis:

Emma Răducanu, noul „decar” al colosului din Premier League » Imaginile cu jucătoarea de tenis i-au cucerit pe englezi

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Istanbul, cu fostul antrenor al lui Halep lângă ea » Explicația din spatele unei imagini aparent curioase

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  19 Aprilie 2022, 21:00

De ce este incadrata aceasta 'stire' la "INTERNATIONAL » CAMPIONATE » WTA"?! Ce treaba are cu WTA?! Eu zic sa faceti o sectiune speciala "Barbati hamesiti" in care sa postati materiale dedicate formatiei ABBA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează