INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Campionatul din China, oprit de coronavirus » Federația chineză a suspendat toate meciurile din 2020 pe o perioadă nedeterminată!

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 16:09

Federaţia chineză suspendă toate meciurile din 2020! Campionatul ce trebuia să înceapă pe 22 februarie a fost amânat pe o perioadă nedeterminată, din cauza apariției coronavirusului.

Şi fotbalul începe să resimtă efectul tot mai ameninţător al coronavirusului răspândit de la Wuhan. Federaţia chineză a anunţat printr-un comunicat oficial că a suspendat toate partidele programate în 2020 pe o perioadă nedeterminată!

Campionatul Chinei, oprit de coronavirus

Campionatul la care Cosmin Olăroiu trebuie să participe cu Jiangsu Suning începând cu 22 ianuarie se amână, la fel cum se întâmplase cu Supercupa, Guangzou Evergrande - Shanghai Shenhua, de miercurea viitoare. Iniţial, se luase numai măsura ca toate amicalele de pregătire să se joace fără spectatori.

Naţionala feminină, în carantină la hotel!

Extinderea epidemiei cu o viteză înfricoşătoare, cu o dublare a numărului de persoane infectate de la o zi la cealaltă, produce astfel un efect de domino în sportul şi-n competiţiile programate în China.

Mai întâi, au fost amânate pentru 2021 Mondialele de atletism în sală, apoi naţionala feminină de fotbal a fost consemnată la hotel în carantină. Două etape de Cupă Mondială la schi alpin s-au mutat în Austria (coborâre şi superG, pe 15 şi 16 februarie, stabilite pentru Yanqing), iar Cupa Chinei la golf şi sporturile cu motor riscă să fie stopate. 

Turiştii, înapoi în Europa 

Ultimele date anunţate de oficialităţi vorbesc despre 170 de morţi şi peste 7.700 de persoane îmbolnăvite de coronavirusul ucigaş (277 în stare critică). 

Autorităţile au permis astăzi zboruri ale câtorva companii aeriene pentru a readuce în Europa o parte din turiştii prinşi la Wuhan, oraş cu o populaţie de peste 11 milioane de locuitori. Mutaţiile acestui virus, întâlnit mai mult la păsări şi mamifere, pot provoca oamenilor pneumonii cu risc letal.

vezi și:

Barcelona a pus pe masă 100 de milioane de euro pentru Richarlison! Răspunsul lui Everton

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează