INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Video GSP a luat pulsul Capitalei cu privire la Campionatul Mondial: „Fără alcool? O nebunie” + O alegere surpriză: „E la apogeu, are o șansă bună”

Gazeta Sporturilor a luat pulsul Capitalei cu privire la Campionatul Mondial
Gazeta Sporturilor a luat pulsul Capitalei cu privire la Campionatul Mondial

Articol de , - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 11:40 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 11:52

Cea de-a 22 ediție a Cupei Mondiale debutează astăzi cu meciul dintre Qatar și Ecuador, de la ora 18:00. În premieră, cel mai important turneu intercontinental va fi organizat în perioada iernii, între 20 noiembrie și 18 decembrie.

Gazeta a luat pulsul capitalei atât românilor, cât și străinilor referitor la cine se va încorona campioană mondială și cum percep această ediție organizată în Qatar.

Marca anunță: „Haos și circ în cantonamentul Portugaliei”. Cristiano Ronaldo a provocat totul!
PORTUGALIA
Marca anunță: „Haos și circ în cantonamentul Portugaliei”. Cristiano Ronaldo a provocat totul!

Cine câștigă Campionatul Mondial? Răspunsurile primite de reporterii GSP

Majoritatea consideră că Argentina va cuceri Cupa Mondială după o pauză de 44 de ani, iar în luptă pentru trofeu vor mai fi Franța sau Brazilia. În mod surprinzător printre alegeri s-a numărat și Qatar, despre care jurnalistul Amjad Taha a susținut că ar fi mituit jucătorii Ecuadorului pentru a învinge în partida de deschidere.

Iată impresiile oamenilor:

  • „Argentina sau Germania au cei mai buni jucători și cei mai buni antrenori de la acest turneu. Guvernul din Qatar a interzis alcoolul, ceea ce este o nebunie”.
  • „Franța are o defensivă și o linie de mijloc foarte bună, iar alături de Brazilia are o șansă importantă la trofeu”.
  • „Danemarca se află la apogeu și are o șansă bună. Este un turneu ciudat pentru că se desfășoară iarna și ar trebui boicotat pentru că au murit o grămadă de oameni”.

În sondajul GSP privind câștigătoarea turneului Argentina are cele mai multe voturi din partea repondenților, alături de Brazilia și Franța.

Reguli stricte pentru fani la Campionatul Mondial

La sfârșitul lunii septembrie, Comitetul de organizare a Campionatului Mondial a stabilit o serie de reguli stricte pentru participanți, iar acestea fac referire la consumul de alcool, vestimentație, dar și modul în care ar fi recomandat să mănânci:

  • În ceea ce privește ținutele, bărbații și femeile trebuie să poarte haine cât mai lungi și modeste, care să le acopere brațele și picioarele. Acestora le este interzis să poarte pantaloni strâmți, maiouri sau pantaloni scurți.
  • Este interzis alcoolul în spațiile publice cât și la stadion
  • E interzis să îmbrățișezi o femeie sau să-i strângi mâna.
  • O cană sau o sticlă trebuie apucate cu mâna dreaptă. Musulmanii consideră că mâna stângă trebuie folosită doar pentru igienă.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Reacția de două milioane de like-uri a lui Karim Benzema, după vestea că ratează Mondialul: „Niciodată nu m-am dat bătut”

Marca anunță: „Haos și circ în cantonamentul Portugaliei”. Cristiano Ronaldo a provocat totul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cipinho79
cipinho79  •  20 Noiembrie 2022, 12:31

nicio problema cu alcoolul la stadion, sa zicem si cu hainele, dar la 30 de grade cam greu, luat femeie in brate, ok poti sa te abtii pana ajungi la hotel, dar pentru un stangaci sa-l obligi sa-si foloseasca dreapta sa bea apa sau sa manance n-ai cum sa-l inveti :D

mr90
mr90  •  20 Noiembrie 2022, 11:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close