CAMPIONATE  ·  REAL MADRID - MALLORCA 2-0

VIDEO Supergol şi contract nou cu Real Madrid » Căpitanul Sergio Ramos, reușită de senzație cu Mallorca

Căpitanul Sergio Ramos a înscris şi din lovitură liberă pentru Real Madrid în victoria cu Mallorca, scor 2-0, şi aşteaptă prelungirea acordului scadent în 2021.
Căpitanul Sergio Ramos a înscris şi din lovitură liberă pentru Real Madrid în victoria cu Mallorca, scor 2-0, şi aşteaptă prelungirea acordului scadent în 2021.

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2020 16:54

Căpitanul Sergio Ramos a înscris şi din lovitură liberă pentru Real Madrid în victoria cu Mallorca, scor 2-0, şi aşteaptă prelungirea acordului scadent în 2021. Los blancos rămân primii în LaLiga, după a patra victorie postpandemie.

Dacă Ronaldo a plecat la Juventus şi nu mai nimereşte plasa de 41 de execuţii, are cine să dea gol din lovituri libere la Real în lipsa lui. A dovedit-o Sergio Ramos cu Mallorca, închizând magistral tabela (2-0) printr-o execuţie perfectă, la vinclu, din marginea careului. E a treia în carieră la club şi naţionala Spaniei. Căpitanul blanco a ajuns la 94 de goluri în total în tricoul madrilenilor şi poate atinge suta. Deşi Florentino Pérez nu se grăbeşte să-l cheme să anunţe prelungirea contractului scadent în 2021, Ramos va semna sigur reînnoirea. Ziarul Marca scrie că, la 34 de ani, cel mai prolific fundaş marcator din campionat va primi un sezon în plus.

Debut la 15 ani şi 219 zile!

O victorie în plus la cele trei precedente postpandemie a pus şi trupa lui Zidane la bilanţul cu care rămâne în faţa campioanei Barcelona. Vinícius Junior, din pasa lui Modrici, a deschis drumul, în faţa unui adversar care s-a remarcat numai prin debutul celui mai tânăr fotbalist din istoria LaLiga. Luka Romero, 15 ani şi 219 zile, mijlocaşul mexican cu tată argentinian şi crescut de insulari, a prins ultimele şapte minute în Valdebebas. 

69 de goluria reuşit Sergio Ramos în LaLiga, liderul fundaşilor la acest capitol. Are 10 marcate doar în acest campionat, al doilea în topul blanco după Benzema (22) şi la un loc cât Modrici şi Vinícius

"Ramos este căpitanul şi liderul nostru, joacă de mulţi ani aici şi trebuie să se retragă de la Real. Exersează mult la antrenamente loviturile libere şi golul a venit cumva în mod firesc"
Zinedine Zidane, antrenor Real

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1