STRANIERI  ·  RANGERS

Marele Rivaldo e sigur: „Curând, Ianis Hagi va avea calități să joace acolo”

Rivaldo, Rivaldinho, Ianis și Gică Hagi, într-o fotografie de colecție +6 FOTO
Rivaldo, Rivaldinho, Ianis și Gică Hagi, într-o fotografie de colecție

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 14:54 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 15:08

Legendarul Rivaldo a oferit un interviu în care a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist cumpărat definitiv de Glasgow Rangers în această vară. 

Brazilianul de 48 de ani e apropiat de familia Hagi, mai ales în contextul în care fiul său evoluează pentru Viitorul. Rivaldo consideră că Ianis poate face pasul spre o echipă din Spania.

„Ianis Hagi s-a transferat la un club mare cu o tradiţie grozavă şi cu fani entuziaşti. Rangers e unul dintre cele mai bune cluburi din Scoţia şi participă constant în cupele europene. Acum, îl au şi pe popularul Steven Gerrard ca manager. 

E un vis pentru orice jucător să evolueze în Spania sau Anglia, iar Hagi face progrese, încet încet, şi cred că va avea calităţi să joace în Spania, curând. Momentan, se află la un club excelent, care îl va ajuta să se dezvolte în continuare”, a declarat Rivaldo, potrivit Adevărul

VIDEO. Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

+7 FOTO

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
Christian Ciuca  •  25 Iunie 2020, 17:07

normal ca Ianis e speranta noastra cea mai mare, pui un Stanciu si-un Coman langa el si ai mijloc ofensiv de vis, creator, cu mingicari rapizi capabili de dribling si sut sau pasa-decisiva, dar este adevarat ca atit Ianis cit si Stanciu trebuie s-o lase mai moale cu defensiva, nu e rolu lor, ei trebuie sa desfaca jocu, sa gaseasca repede o solutie-n fata, gata cu apararea, ai aparare pentru asta, te obosesti aiurea si-ti rupi si oasele, ca cehii si scotienii da la gioale, te-mpinge, sare pe tine, asa joaca ei, ce faci te pui la mintea lor...?!... lasa apararea, dribleaza, trage la poarta, asa vei avea si ocazii si mai mult tuoeu, fii cteativ si OFENSIV.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1