INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Marele Rivaldo e sigur: „Curând, Ianis Hagi va avea calități să joace acolo”

Rivaldo, Rivaldinho, Ianis și Gică Hagi, într-o fotografie de colecție +5   FOTO
Rivaldo, Rivaldinho, Ianis și Gică Hagi, într-o fotografie de colecție

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 14:54 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 15:08

Legendarul Rivaldo a oferit un interviu în care a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist cumpărat definitiv de Glasgow Rangers în această vară. 

Brazilianul de 48 de ani e apropiat de familia Hagi, mai ales în contextul în care fiul său evoluează pentru Viitorul. Rivaldo consideră că Ianis poate face pasul spre o echipă din Spania.

„Ianis Hagi s-a transferat la un club mare cu o tradiţie grozavă şi cu fani entuziaşti. Rangers e unul dintre cele mai bune cluburi din Scoţia şi participă constant în cupele europene. Acum, îl au şi pe popularul Steven Gerrard ca manager. 

E un vis pentru orice jucător să evolueze în Spania sau Anglia, iar Hagi face progrese, încet încet, şi cred că va avea calităţi să joace în Spania, curând. Momentan, se află la un club excelent, care îl va ajuta să se dezvolte în continuare”, a declarat Rivaldo, potrivit Adevărul

VIDEO. Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

+1 FOTO

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Ianis Hagi, impresionat de ce s-a întâmplat după ce a semnat cu Rangers: „A fost extraordinar!”

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi: ”A revenit într-o formă incredibilă. Vrem să-l facem și mai puternic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  25 Iunie 2020, 17:07

normal ca Ianis e speranta noastra cea mai mare, pui un Stanciu si-un Coman langa el si ai mijloc ofensiv de vis, creator, cu mingicari rapizi capabili de dribling si sut sau pasa-decisiva, dar este adevarat ca atit Ianis cit si Stanciu trebuie s-o lase mai moale cu defensiva, nu e rolu lor, ei trebuie sa desfaca jocu, sa gaseasca repede o solutie-n fata, gata cu apararea, ai aparare pentru asta, te obosesti aiurea si-ti rupi si oasele, ca cehii si scotienii da la gioale, te-mpinge, sare pe tine, asa joaca ei, ce faci te pui la mintea lor...?!... lasa apararea, dribleaza, trage la poarta, asa vei avea si ocazii si mai mult tuoeu, fii cteativ si OFENSIV.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează