INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Metoda prin care Ancelotti a dejucat planul „cârtiței” din vestiar » Ce s-a întâmplat înainte de Chelsea - Real

Carlo Ancelotti / FOTO: Imago-Images
Carlo Ancelotti / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 12:54 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 13:50

Carlo Ancelotti (62 de ani) ar avea un „turnător” în vestiarul lui Real Madrid. Antrenorul italian a adoptat o strategie inedită la partida cu Chelsea, scor 3-1, pentru a dejuca planul celor care dau din casă.

Real Madrid a surprins pe toată lumea înaintea disputei cu Chelsea, din „sferturile” Ligii Campionilor. Echipa de start a fost publicată pe conturile oficiale de Twitter și Instagram cu două ore și 29 de minute înaintea fluierului de de start, deși, în mod obișnuit, primul „11” apare cu o oră înaintea partidei. 

Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur
MARSEILLE - PAOK 2-1
Răzvan Lucescu, furios pe „iadul” întâlnit la Olympique Marseille: „Ar fi mai bine ca suporterii voștri să nu vină la retur"

În comparație, Chelsea a afișat echipa la ora 20:50, cu doar 70 de minute înaintea partidei.

„Cârtița” din vestiarul lui Real Madrid

Jurnaliștii spanioli au dezvăluit astăzi și motivul. Carlo Ancelotti ar avea o „cârtiță” în vestiar, o persoană care trimitea echipa de start către un post cunoscut din Spania cu două ore înaintea startului fiecărui meci.

Managerul italian a dejucat planul, oferind chiar el formația oficială către fanii madrileni. 

Mourinho și Casillas, conflict pe tema „cârtiței” din vestiar

Nu e prima dată când în vestiarul Realului apare o astfel de poveste. În 2013, Jose Mourinho, antrenorul „galacticilor” din acel moment, îl acuza pe Iker Casillas că trimite informații către „prietenii din presă”. 

Ani mai târziu, într-un documentar marca Movistar, portarul a comentat subiectul: „Da, m-a acuzat de asta. Știam mulți jurnaliști, cum să nu îi cunosc? Dar sunt lucruri diferite, nu transmiteam informații din interior. Oamenii începuseră să vorbească despre mine, dar nu le-am răspuns. Am acceptat că mă văd ca pe o cârtiță”.

„Cârtițe” și în vestiarul lui Dinamo! Torje: „Nu duce vorba mot-a-mot, se duce în așa fel încât să iasă unul sau altul prost”

De curând, Gabriel Torje s-a plâns și el de „scurgerea de informații” din vestiarul lui Dinamo. Mijlocașul este contrariat de faptul că discuțiile din vestiar apar cu rapiditate în presă. Deși este unul dintre liderii echipei, Torje spune că ezită să mai ia cuvântul, de teama „cârtițelor”.

„Apar informații din vestiar și la alte echipe. Dacă apăreau în Grecia sau în Turcia, nici nu stăteam să citesc presa. În România, sare altfel în ochi. Ca să-ți dau un exemplu: stăm 20 de inși la o discuție, povestim. Vorbim de apă, că «e nasoală, nu e bună deloc». N-apucăm să ieșim din ședință și apare în ziar că e apa stricată. La modul ăsta! E deranjant. 

Când orice discuție apare în ziar în secunda 2, nici nu-ți mai vine... sincer, când vine o ședință, nici nu mai vorbesc. 

Știi care e chestia? Nu duce vorba mot-a-mot, se duce în așa fel încât să iasă unul sau altul prost. Lumea citește presa, intră pe internet, nu mai e ca acum 20 de ani. Este cineva care, probabil, vrea să se scoată, să ia presiunea de pe el și să o arunce pe jucători. Este foarte simplu să o arunci pe jucători. La următorul meci în care noi suntem «petarde», lumea ne înjură tot pe noi. Oriunde am merge pe stradă, în momentul acesta lumea ne întreabă: «ne mai salvăm?», a spus Torje la Playsport Live

VIDEO Imagini din culise: ce au făcut madrilenii după victoria cu Chelsea

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Bătut din nou de Bodo/Glimt, Mourinho a dat vina pe toată lumea: „Vrem arbitri competenți la retur. Am luat goluri ridicole, iar gazonul...”

Barcelona acuză condițiile din Germania, după remiza cu Eintracht: „Din cauza asta n-am putut juca”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gojgaru
gojgaru  •  08 Aprilie 2022, 17:35

Si metoda cand ne-o spuneti ?

lagardere_72
lagardere_72  •  08 Aprilie 2022, 14:53

Felicitări lui Torje că a avut curajul să vorbească despre asta. Dar nu e de ajuns să tacă ci să găsească metode de a găsi cartita.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează