INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Final de drum » Ancelotti confirmă plecarea lui Bale: „Un final fericit aici ar fi bun pentru cariera sa”

Gareth Bale, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Gareth Bale, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 10:14 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 11:11

Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid, confirmă că Gareth Bale (32) va părăsi echipa „blanco” în vară, când îi va expira contractul.

Din 2013 la Real Madrid, Gareth Bale va părăsi liderul din La Liga în vară, la capătul contractului. Despărțirea, ce părea certă de ceva vreme, a fost confirmată de antrenorul Carlo Ancelotti în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu PSG.

Mbappe și-a ucis viitoarea echipă! PSG câștigă la ultima fază cu Real Madrid » Messi a ratat un penalty
OPTIMI
Mbappe și-a ucis viitoarea echipă! PSG câștigă la ultima fază cu Real Madrid » Messi a ratat un penalty

Carlo Ancelotti confirmă plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid

„Bale se antrenează bine, este profesionist. Vrea să-și încheie treaba aici așa cum merită. Ne-a ajutat să câștigăm Liga Campionilor, a făcut lucruri importante. Cred că un final fericit aici ar fi bun pentru cariera sa”, a spus Ancelotti.

El a adăugat că nu s-a întâmplat ca Bale, criticat adesea pentru gesturile sale din afara terenului, să nu-și respecte colegii.

În acest sezon, Gareth Bale a jucat foarte puțin. Accidentat la genunchi, gambă și spate, dar și infectat cu COVID-19 în decembrie, galezul a adunat doar 4 meciuri în tricoul alb. Ultimul, cu Villarreal, în La Liga, partidă în care a lovit bara transversală.

S-au topit mușchii lui Bale în 6 luni? Imaginea virală pe rețele + cum a reacționat fotbalistul
SPANIA
S-au topit mușchii lui Bale în 6 luni? Imaginea virală pe rețele + cum a reacționat fotbalistul

Per total, Bale a înscris 106 goluri în 255 de meciuri la Real Madrid. El a cucerit 17 trofee alături de Real Madrid, printre care 4 Ligi ale Campionilor.

În 2013, era cel mai scump jucător din lume, transferat de Real cu 101 milioane de euro. Astăzi, cota lui e de 5 milioane, conform Transfermarkt.

Gareth Bale ar putea continua la Swansea sau Cardiff, dacă naționala prinde CM 2022

Ce va face Bale după despărțirea de Real Madrid? În presa britanică se spune că, dacă Țara Galilor se califică la Mondial, va mai continua un sezon. Potrivit Sky Sports, ar putea semna cu Swansea sau Cardiff doar pentru a juca la turneul final din Qatar.

Dacă naționala nu trece de baraj (semifinală cu Austria și posibilă finală cu Scoția/Ucraina), va anunța foarte probabil că se retrage.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Este extrem de deprimat, vom cere asistență medicală” » Colegul lui Chiricheș, arestat pentru port ilegal de armă, s-a îmbolnăvit în spatele gratiilor

Uniți de o boală fără leac » Juan Carlos Unzue, fostul secund al lui Luis Enrique la Barcelona, l-a vizitat pe românul Marcel Sabou » Cei doi suferă de scleroză laterală amiotrofică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează