INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAMĂ

„Este extrem de deprimat, vom cere asistență medicală” » Colegul lui Chiricheș, arestat pentru port ilegal de armă, s-a îmbolnăvit în spatele gratiilor

Nicolas Schiappacasse, Sassuolo // foto: Guliver/gettyimages
Nicolas Schiappacasse, Sassuolo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 09:23 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 10:39

Nicolas Schiappacasse (23 de ani), fost internațional uruguayan de tineret, care aparține în prezent de Sassuolo, se află în închisoare de la finalul lunii ianuarie. Recent, s-a infectat cu COVID-19, iar avocata sa spune că a devenit „extrem de depresiv”. 

De mai bine de două săptămâni, Nicolas Schiappacasse, extremă stânga care aparține din 2020 de Sassuolo și a trecut pe la Atletico Madrid B, se află în spatele gratiilor.

Fotbalistul a fost arestat pentru port ilegal de armă. Aflat în drumul către meciul dintre Penarol și Nacional, el se afla în posesia unei pistol pentru care nu avea acte.

Nicolas Schiappacasse s-a scuzat afirmând că trebuia să-i dea arma unei persoane pe care nu o cunoștea, odată ajuns pe stadion: „A fost o livrare pentru suporteri, dar nu am știut cui să i-o dau”.

Mirel Rădoi, pe lista scurtă a unui club uriaș » Luptă pentru post cu Jorge Jesus și Antonio Pizzi
Ofertă
Mirel Rădoi, pe lista scurtă a unui club uriaș » Luptă pentru post cu Jorge Jesus și Antonio Pizzi

Nicolas Schiappacasse, aflat în arest, a contactat COVID-19

În prezent, fostul internațional de tineret, cu 21 de goluri în 47 de meciuri pentru Uruguay U20, continuă să fie „privat de libertate”. Potrivit Marca, el se află în arest preventiv pentru 90 de zile.

Singura persoană cu care fotbalistul s-a aflat în contact, avocata Karen Pintos, a dezvăluit că fotbalistul a contractat virusul SARS-CoV-2.

„Nu poate primi vizite de la rude sau prieteni. A fost transferat la închisoarea din Florida, unde execută o pedeapsă de 90 de zile... și a fost testat pozitiv pentru coronavirus”, spune avocata.

Este extrem de deprimat, foarte rău. Când va ieși din protocolul COVID și îl vom vedea, vom cere asistență medicală pentru această problemă”, a adăugat ea. 

Schiappacasse încă aparține de Sassuolo 

La finalul celor 90 de zile, adică spre finalul lunii aprilie, Nicolas Schiappacasse va avea două opțiuni: judecata sau acceptarea acuzării. „Nu putem spune pe ce cale să mergem”, declară avocata.

Crescut de River Plate, Schiappacasse a fost transferat de Atletico Madrid B în 2016, pentru 1,5 milioane de euro. În 2020, „saltelarii” l-au cedat la Sassuolo pentru 300.000 de euro.

Anii săi de juniorat au fost extrem de productivi, cu 12 goluri în 22 de meciuri pentru reprezentativa U17 din Uruguay. În tricoul lui Sassuolo a adunat doar două meciuri oficiale, un total de 58 de minute.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Thomas Muller și soția lui, acuzați de cruzime: „Rănile erau evitabile. Dar ei urmăresc doar profitul”

Mari probleme financiare la Galatasaray » Ce se întâmplă cu Moruțan și Cicâldău, după anunțul presei din Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează