INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ESPANYOL 4-0

Carlo Ancelotti a dezvăluit cele două momentele-cheie care au făcut-o pe Real Madrid campioană în Spania

Carlo Ancelotti
Foto: Imago +16   FOTO
Carlo Ancelotti Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 20:56 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 21:33

Real Madrid a câștigat cel de-al 35-lea titlu în Spania după victoria cu Espanyol, scor 4-0. Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul madrilenilor a dezvăluit momentele cheie din acest sezon care au făcut-o pe Real campioană.

Italianul consideră că înfrângerile cu Sheriff Tiraspol în Liga Campionilor și cu Barcelona în campionat au fost momentele definitorii ale acestui sezon, când „galacticii” au jucat extrem de slab, revenindu-și apoi și câștigând mai multe meciuri la rând.

Ce făcea Bale în timp ce colegii lui sărbătoreau titlul » Gestul care i-a scandalizat pe spanioli + explicația galezului
REAL MADRID - ESPANYOL 4-0
Ce făcea Bale în timp ce colegii lui sărbătoreau titlul » Gestul care i-a scandalizat pe spanioli + explicația galezului

„Sezonul a fost spectaculos, am jucat cu o mare regularitate, foarte consistent în aproape toate meciurile. Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor pentru muncă, atitudine și angajament. Acum trebuie să sărbătorim. Am ajuns la prima pauză după ce am pierdut cu Sheriff și Espanyol, am corectat lucrurile și am câștigat multe jocuri la rând. 

El Clasico a fost un meci-cheie, nu am fost buni. Am câștigat apoi la Vigo, într-un joc dificil, pentru a câștiga încredere. Astăzi trebuie să ne distrăm. Sărbătoarea este bună pentru aspectul mental, astăzi vom sărbători împreună și mâine ne antrenăm. Aștept suporterii miercuri, la meciul cu City”, a declarat Ancelotti potrivit Mundo Deportivo.

Gareth Bale, singurul jucător care a lipsit de la celebrarea titlului
+12 FOTO

Carlo Ancelotti, performanță uriașă după ce a câștigat titlul cu Real Madrid

Antrenorul italian a bifat un record incredibil: este primul antrenor din istorie care câștigă câte un titlu în fiecare dintre cele 5 mari campionate: Spania (Real Madrid), Anglia (Chelsea), Italia (AC Milan), Franța (PSG), Germania (Bayern)

E ceva special să fii antrenorul lui Real. Încă nu îmi vine să cred! Madridul are ceva special, greutatea acestui tricou este uriașă, nu numai pentru jucători. Sunt mândru (n.r - pentru campionatele câștigate în cele 5 țări). Pot să spun că îmi place ceea ce fac. Înseamnă că m-am descurcat destul de bine. Vreau să continui să câștig trofee cu Real Madrid!
- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

VIDEO Real Madrid e campioana Spaniei

Citește alte știri din fotbalul internațional. 

Răspunsul lui Xavi pentru Ronald Koeman, după ce olandezul l-a criticat pentru rezultatele Barcelonei
SPANIA
Răspunsul lui Xavi pentru Ronald Koeman, după ce olandezul l-a criticat pentru rezultatele Barcelonei
Bayern și Dortmund s-au făcut de râs în Bundesliga: înfrângeri și 7 goluri încasate » Lewandowski și Haaland, din nou evidențiați
Bundesliga
Bayern și Dortmund s-au făcut de râs în Bundesliga: înfrângeri și 7 goluri încasate » Lewandowski și Haaland, din nou evidențiați

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează