INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Presa italiană anunță: Roberto Mancini și Carlo Ancelotti ar putea face schimb de posturi în vară

Carlo Ancelotti și Roberto Mancini/ foto: Imago
Carlo Ancelotti și Roberto Mancini/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 10:02 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 10:47

Roberto Mancini (57 de ani) și-ar dori să renunțe la postul de selecționer al Italiei, după ce „Squadra Azzura” a fost eliminată rușinos de Macedonia de Nord în barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar.

Potrivit Gazetta dello Sport, dacă Mancini nu va fi întors din drum de președintele Federației Italiene de Fotbal, unul dintre posibilii înlocuitori ai fostului atacant ar fi conaționalul Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid.

Întăriri pentru Edi Iordănescu! 4 nume noi la antrenamente » Anunțul FRF
ISRAEL - ROMÂNIA
Întăriri pentru Edi Iordănescu! 4 nume noi la antrenamente » Anunțul FRF

Mancini și Ancelotti ar putea face schimb de posturi

Conform jurnaliștilor italieni, Mancini ia serios în calcul să renunțe la banca „Squadrei Azzura”, considerând că ar fi imoral să continue după înfrângerea șocantă suferită în fața Macedoniei de Nord. În caz că se va concretiza despărțirea dintre cele două părți, Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, ar vrea să îl aducă pe „Santiago Bernabeu” pe Mancini.

Carlo Ancelotti, actualul antrenor al madrilenilor, ar putea fi demis la finalul sezonului, președintele clubului fiind nemulțumit de jocul prestat de „albi”. Potrivit sursei menționate, „Don Carlo” ar fi fost deja contactat de Federația Italiană și și-ar dori să devină selecționer în vară, în cazul despărțirii de Real Madrid.

Ancelotti a mai fost în staff-ul naționalei Italiei, în perioada 1992-1995, ca antrenor secund. Atunci, selecționerul „Squadrei Azzura” era legendarul Arrigo Sacchi.

Întâlnire între Perez și Ancelotti, după umilința din El Clasico

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a asistat vineri la antrenamentul echipei și a discutat cu antrenorul Carlo Ancelotti. Potrivit AS.com, cei doi au discutat despre starea actuală a echipei, după înfrângerea cu Barcelona, și au planificat viitorul pe termen scurt al echipei. Jurnaliștii spanioli notează că viitorul antrenorului italian ar putea fi decis în funcției de rezultatele din finalul acestui sezon.

Citește și:

Christian Eriksen a înscris pentru Danemarca la primul meci pentru naţională după momentul delicat de la Euro » A marcat la doar 2 minute după ce a fost introdus pe teren!

Harry Kane, de neoprit la naționala Angliei » A înscris din nou și a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria țării

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează