INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cassano i-a scos din minți pe șefii Veronei: "Băiatul are o problemă cu capul". Decizie radicală luată de atacant

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat marti, 25 iulie 2017 13:19

Antonio Cassano (35 de ani) şi-a anunţat retragerea din fotbal pentru a doua oară în interval de o săptămână!

Fostul internaţional semnase cu Verona în 10 iulie, iar opt zile mai târziu a spus că se va retrage din cauza distanţei mari faţă de familia sa.

După câteva ore, a revenit spunând că va rămâne la echipă, afirmând că vrea o nouă provocare şi un sezon nebun.

Şase zile mai târziu, jucătorul a anunţat pentru a doua oară că se retrage: "După ce m-am gândit şi am reflectat la final am decis: Cassano nu va mai juca fotbal. Îmi cer scuze oraşului Verona, fanilor, preşedintelui, directorului sportiv, antrenorului precum şi colegilor de echipă şi staff-ului tehnic. În acest moment prioritatea mea este să fiu alături de copii şi de soţie".

Anterior, președintele Veronei, Maurizio Setti, afirmase despre atacant: "Băiatul ăsta are o problemă la cap, deși stă bine fizic. Va pleca"

Cassano a jucat pentru AS Roma în 118 meciuri înscriind 39 goluri. A mai jucat la Bari, Real, Parma, Inter şi Sampdoria. În naţionala Italiei a adunat 39 selecţii și 10 goluri.

sursa: bbc.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează