INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Cazul straniu al unui fotbalist din Bundesliga! Bănuit că ar avea alt nume și altă vârstă

Wamangituka // FOTO: Imago
Wamangituka // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 18:49 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 19:28

Silas Wamangituka, atacantul congolez de 21 de ani de la Stuttgart, a fost în centrul unei controverse privind numele și vârsta sa.

Gazzetta dello Sport dezvăluie că atacantul adus de nemți în vara lui 2019, de la Paris FC, ar putea avea alt nume, Silas Mvumpa Katompa, și ar fi cu un an mai în vârstă, după ce L'Equipe a scris că atacantul congolez ar juca sub o altă identitate. Francezii scriu că sunt mai multe indicii că Wamangituka ar fi de fapt Mvumpa Katompa, un junior congolez care a dispărut complet de pe radarul fotbalului congolez.

Mai mult, se pare că Max Mokey Nza-Ngi, șeful clubului MK Etancheite, din Kinshasa, ar fi contactat clubul Paris FC pentru a cere bani în schimbul păstrării tăcerii în cazul fotbalistului și ar fi susținut că acesta s-ar fi aflat sub contract cu echipa sa când a semnat cu Paris FC.

Fotbalistul ar fi primit viza Schenghen în iunie 2017, scriu francezii, sub numele Mvumpa Katompa și, în 2018, când a semnat cu Olympique Ales, din liga a 5-a din Franța, ar fi făcut-o sub numele Wamangituka. De acolo a ajuns la Paris FC, care l-a vândut în Germania.

Cu toate acestea, conducerea lui Paris FC spune că nu există nicio problemă cu jucătorul și că toate actele acestuia sunt în regulă. În plus, și oficialii lui Stuttgart au explicat că sunt siguri că nu este nicio problemă cu vârful echipei din Bundesliga.

8 goluriare Silas Wamangituka pentru Stuttgart în acest sezon, în 14 partide

10.000.000 de euroeste cota congolezului, potrivit transfermarkt

VIDEO Cele mai tari goluri din Bayern - Stuttgart

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

UEFA cere intervenția guvernelor contra rasismului: „Niciodată nu e suficient” + Megan Rapinoe a găsit vinovatul: Donald Trump

Dezvăluiri uluitoare despre Maradona: „Și la 30% pregătit fizic, Diego era superior oricărui alt fotbalist. Era un animal de competiție!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cris4co
cris4co  •  25 Decembrie 2020, 22:19

Eu banuiesc ca ar avea si alta ...culoare...pentru ca nici eu nu am probleme de ...vedere

Vezi toate comentariile (1)
Comentează