Ce a remarcat The Sun la regulile din Qatar: „Pot fi 50 de grade, dar fanii nu au voie să facă asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 17:58 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 12:15

The Sun scrie că regulile pentru fanii veniți în Qatar pentru Campionatul Mondial vor fi destul de stricte. 

  • Campionatul Mondial din Qatar va începe pe 20 noiembrie, iar finala se va disputa pe 18 decembrie. Meciul de deschidere va fi între Qatar și Ecuador, de la ora 18:00, pe stadionul Al Bayt.

Temperaturile pe durata turneului sunt estimate să ajungă până la 50 de grade. Vizitatorii vor putea să bea până la 19 ore pe zi într-o zonă special amenajată pentru relaxare, dar aceștia trebuie să-și amintească de regulile stricte implementate de organizatori.

Ibrahimovic a strâns 3,7 milioane de vizualizări în 12 ore pe TikTok! Zlatan e obsedat de sală și se laudă cu forma fizică de excepție
ITALIA
Ibrahimovic a strâns 3,7 milioane de vizualizări în 12 ore pe TikTok! Zlatan e obsedat de sală și se laudă cu forma fizică de excepție

FIFA avertizează fanii că umerii vor trebui acoperiți, iar scoaterea tricourilor nu va fi permisă

Având în vedere că amenda pentru aruncarea gunoiului pe străzile din Qatar este de 2.400 de lire sterline, orice suporter care își scoate tricoul este probabil să primească o amendă mult mai mare, scriu englezii. 

„Oamenii pot, în general, să poarte orice fel de vestimentație. Dar vizitatorii trebuie să își acopere umerii și genunchii atunci când vizitează locuri publice, cum ar fi muzeele sau alte clădiri guvernamentale. Costumele de baie sunt permise doar pe plajă și în piscinele hotelurilor. Suporterii care participă la meciuri trebuie să înțeleagă că scoaterea tricourilor pe stadion nu va fi permisă”, conform organizatorilor.

O eroare Google a ghicit cine sunt finalistele World Cup 2022

Când fanii au căutat pe google stadionul pe care se dispută finala de Campionat Mondial din Qatar, au dat de un rezultat bizar. Google afișa finala competiției ce debutează pe 20 noiembrie, iar aceasta era Brazilia - Franța. 

„Pur și simplu căutați „Lusail Stadium next events” pentru ca browserul să afișeze un program al meciurilor care se vor juca în acel complex sportiv. Și acolo apare pe 18 decembrie: Brazilia și Franța”, notează Mundo Deportivo.

Citește și: 

Marele Thierry Henry l-a certat pe Kylian Mbappe: „Tu sau clubul? Cine e mai important?”

Antonio Rudiger, eroul rănit! A avut nevoie de 20 de puncte de sutură la frunte: „Suntem în viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  13 Octombrie 2022, 09:11

Vreti sa speriati oamenii sau habar nu aveti ce scrieti. In Qatar nu va fi atat de cald in november-december. Vor fi in jur de 30 grade Celsius nu 50 cum eronat scrieti voi. Umiditatea va fi relativ ok, 60-80%, căci asta e insuportabila vara, nu temperatura

Joe2022
Joe2022  •  12 Octombrie 2022, 23:18

O să fie un Mondial de coșmar. Eu nu cred că pot aresta sau amenda mii sau zeci de mii de suporteri. Sa vezi ce bătăi o să fie acolo!

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  12 Octombrie 2022, 22:20
Postat de Hcm27 pe 12 Octombrie 2022, 20:35

Noi,ce sa comentam?Nu ne interesează aceste reguli din moment ce nu participam.Care ajung acolo pe cont propriu e treaba fiecăruia cum respecta sau nu

nici cu bilet vip hotel/stadion nu as pleca intr-o tara araba. Sincer, nici daca ma pui Supreme Leader la ei tot n-as pleca...lol Cumva, sunt incompatibil cu cultura musulmana. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează