INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Furios după eșecul cu Atalanta, Cristiano Ronaldo n-a acceptat să-i dea tricoul lui Gosens!

Cristiano Ronaldo, foto: Imago
Cristiano Ronaldo, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 15:03 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 15:32

Un mijlocaș al Atalantei a povestit, în autobiografia sa „Dreams are Worthwile", un episod cu Cristiano Ronaldo care l-a marcat în urmă cu două sezoane. 

Internaționalul german Robin Gosens (26 de ani) a fost refuzat de Cristiano Ronaldo să facă schimbul de tricouri, după „sfertul" din Coppa Italia, pierdut atunci clar de Juventus (0-3).

Robin Gosens: „Am încercat să ascund!”

„Nici nu m-am bucurat de victorie, dar Cristiano n-a acceptat. Nici măcar nu m-a privit, a spus numai «Nu!». Am plecat și mă simțeam mic. Știți acel sentiment când faci ceva jenant și te uiți în jur să verifici dacă a mai observat cineva? Așa m-am simțit atunci și am încercat să ascund!", a dezvăluit Robin.

Gosens, aflat din 2017 la Atalanta, s-a duelat cu Juventus în șase ocazii, iar unicul succes a venit chiar la acea dispută din Coppa Italia. Neamțul cu patru prezențe în Mannschaft are zece goluri și șapte assisturi pentru trupa din Bergamo în acest sezon în toate competițiile.

Citește și alte știri din Serie A:

Man a înscris mai repede decât Mutu în Serie A! Italienii, seduși de Dennis: „Acest gol trebuie să-i motiveze pe toți”

Ștefan Radu și gestul său, în ziua recordului » A refuzat banderola de la Immobile! Reacțiile colegilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  06 Aprilie 2021, 00:03

Trebuia sa tii in continuare ascuns, atunci ai fi parut barbat !

ripensistu
ripensistu  •  05 Aprilie 2021, 19:05

Cel mai mare cocalar, trebuie sa se retraga urgent.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează