INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ce răspuns a dat Antonio Conte ofertei venite de la Napoli: „Este nevoie de un mare respect și educație”

Antonio Conte
Antonio Conte

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 12:06 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 12:10

Antonio Conte (54 de ani), liber după despărțirea de Tottenham de la sfârșitul lunii martie, nu vrea să reintre în circuit: „Am decis să mă opresc și să mă odihnesc, să mă bucur de timpul petrecut cu familia. Dar știm foarte bine că se pot întâmpla atâtea lucruri”.

Aurelio De Laurentiis a demarat deja căutările pentru un nou antrenor, care să fie pregătit să preia campioana Italiei, în cazul în care Rudi Garcia nu poate să o redreseze pe Napoli în următoarele trei partide și va fi demis. 

Președintele azzurrilor l-a pus în fruntea listei pe Antonio Conte, dar fostul manager al lui Tottenham nu este deloc atras să preia o formație din mers. „Am decis în martie să mă opresc ca să mă odihnesc și să mă bucur de timpul petrecut cu familia. Însă știm foarte bine că se pot întâmpla atâtea lucruri!", declară Conte.

Real Madrid nu l-a luat pe Kylian Mbappe de frică?! „Dacă am fi făcut o mișcare greșită, asta s-ar fi întâmplat”
REAL MADRID
Real Madrid nu l-a luat pe Kylian Mbappe de frică?! „Dacă am fi făcut o mișcare greșită, asta s-ar fi întâmplat”

Rudi Garcia a primit ultimatum

„Napoli? Este nevoie să avem un mare respect și educație", s-a limitat să răspundă tehnicianul de 54 de ani, fost ultima oară pe banca lui Tottenham, lăsând de înțeles că nu vrea să ia în calcul tratative cu ADL atâta timp cât postul este ocupat de Rudi Garcia. Francezul e obligat să-i schimbe impresia proprietarului clubului în jocurile cu Verona, Union Berlin și Milan. 

„Dacă Antonio Conte ar accepta să vină, n-ar fi o problemă pentru De Laurentiis să-i rupă contractul și să achite clauza de 3 milioane de euro stipulată în acordul cu Napoli și să înceapă un alt proiect", a scris agenția Sportmediaset. Pe patronul campioanei Italiei nu l-ar deranja dacă Antonio Conte schimbă sistemul de joc, nici pretențiile sale salariale.

Napoli nu se grăbește cu Antonio Conte

Pe de altă parte, nici Napoli nu se grăbește să facă modificarea pe banca tehnică și ar mai aștepta încă o lună și ceva pentru a putea beneficia de prevederile Decretului Crescita. Acest decret spune că un italian care muncește cel puțin doi ani în străinătate și apoi revine în țară poate achita un impozit mai mic, la fel și clubul care îl angajează are o reducere importantă la taxele plătite. 

Termenul coincide oarecum cu perioada de grație acordată lui Rudi Garcia. Dacă Antonio Conte rămâne ferm pe poziție, următorii vizați sunt Igor Tudor, croatul fost ultima oară la Marseille, și Marcelo Gallardo, argentinianul liber de la 31 decembrie 2022, după despărțirea de River Plate.

Match Preview Austria - Belgia:

Citește și: 

Anunțul curios al lui Harry Kane » Până când vrea să joace fotbal

Un jucător de la Juventus, suspectat că a pariat ilegal! Ce pedeapsă riscă internaționalul italian

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează