INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fostul atacant al Realului s-a lăsat în vară de fotbal și acum a câștigat un turneu de golf

Roberto Soldado, în acțiune la Levante // Foto: Imago Images
Roberto Soldado, în acțiune la Levante // Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 13:21 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 13:35

Roberto Soldado (38 de ani), fostul atacant al lui Real Madrid, s-a retras în iunie, după ce a pierdut finala play-off-ului de promovare în LaLiga. Spaniolul, care a jucat ultima oară la Levante, s-a dedicat unui hobby al său și s-a impus într-un turneu de golf organizat de „Escorpión Golf Club”.

A schimbat sportul și în scurt timp a cucerit deja un trofeu. Nu a mai vrut să rămână în lumea fotbalului, după 23 sezoane, și s-a dedicat golfului. La 38 de ani, Roberto Soldado s-a și făcut remarcat, reușind să câștige un turneu organizat în Valencia de „Escorpión Golf Club" și sponsorizat de Trececasas.

Fostul atacant al Realului s-a lăsat în vară de fotbal și acum a câștigat un turneu de golf
Roberto Soldado este bun și la golf

Fostul atacant al lui Real Madrid din perioada 2005-'08 s-a impus la a doua categorie, dovedindu-și calitățile. Ex-internaționalul spaniol, cu 12 selecții și 7 goluri marcate, n-a avut nevoie decât de trei luni să devină un bun jucător de golf!

Transferat la Alaves pentru 500.000 de euro!

Soldado nu se gândea la retragere la startul sezonului trecut, însă un eveniment l-a marcat în mod deosebit. Plănuia să agațe ghetele în cui după ce revenea în LaLiga cu Levante, numai că echipa sa a ratat absolut dramatic obiectivul, pierzând finala play-off-ului cu Alaves, din cauza unui gol primit din penalty în minutul 120+9 (0-0 și 0-1).

Roberto intrase la gazde în minutul 62. A încheiat stagiunea cu 5 goluri și un assist în cele 31 de partide disputate în toate competițiile. Levante, la care s-a transferat de la Granada, îl luase pentru suma de 500.000 de euro în iulie 2021. Soldado nu a mai suportat ideea că va trebui să mai facă o încercare în sezonul 2023-2024 și a luat decizia imediat după meciul cu Alaves.

Soldado a urmat exemplul lui Gareth Bale

Soldado a avut mai mult timp pentru familie și s-a întors la Ibiza, gata pentru noua provocare. A urmat exemplul lui Gareth Bale, galezul care s-a retras în vară, după ce ajunsese rezervă la Real Madrid. Fosta extremă a dedicat destul timp și golfului în perioada în care nu mai reprezenta o opțiune pentru primul unsprezece blanco, alegând să evolueze în ultimul sezon în MLS la Los Angeles FC.

612meciuri a jucat Roberto Soldado în cariera sa, reușind 225 de goluri și 74 de assisturi. A bifat prezențe la Real Madrid, Getafe, Osasuna, Valencia, Tottenham, Villarreal, Fenerbahçe, Granada și Levante

Citește și

Acum s-a aflat » Motivul bizar din cauza căruia Martin Odegaard a lipsit în ultimele 3 meciuri ale lui Arsenal
ANGLIA
Acum s-a aflat » Motivul bizar din cauza căruia Martin Odegaard a lipsit în ultimele 3 meciuri ale lui Arsenal
Răsturnare de situație la Napoli! Napoli și-a prezentat noul antrenor
ITALIA
Răsturnare de situație la Napoli! Napoli și-a prezentat noul antrenor

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează