INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOLGHETER

Cea mai mare țeapă din istoria Stelei s-a transformat în cel mai bun marcator: "Regele golului"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 20:17

Dayro Moreno a venit la Steaua în 2008, în schimbul a două milioane de dolari, însă nu s-a adaptat în fotbalul românesc deși a fost cel mai scump transfer din istoria roș-albaștrilor. La 7 ani distanță de acel moment, columbianul a devenit un adevărat goleador.

În vîrstă de 30 de ani, Dayro a reușit să înscrie 20 de goluri pentru Tijuana, în Mexic, fiind golgheterul campionatului. Jurnaliștii mexicani i-au atribuit o poreclă interesantă columbianului: " Regele golului".

Dayro a mai jucat pentru Tijuana în 2011, fiind împrumutat apoi la Once Caldas. Atacantul a mai evoluat de-a lungul carierei la Paranaense, Steaua, Atletico Junior și Millionarios.

8 goluri
a marcat Dayro la Steaua în cele 43 de meciuri în toate competițiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gabonne1982
gabonne1982  •  29 Decembrie 2015, 10:07

nu cred ca ar fi reusit nici la vreo alta echipa europeana.Prea dezordonat in joc (juca unde vroia pe teren),fara simt tactic,nu intra in combinatii,astepta prea mult mingea sa vina la el,destul de static pe teren.Este greu sa reusesti in fotbalul european cu o asemenea atitudine

497070413783417
Va Dim  •  29 Decembrie 2015, 09:08

și de ce bre *** cea mai mare țeapă?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează