INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

A plecat Prandelli! Revine Iachini la Fiorentina?

A plecat Cesare Prandelli! Revine Iachini la Fiorentina?
A plecat Cesare Prandelli! Revine Iachini la Fiorentina?

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2021 15:30 / Actualizat marti, 23 martie 2021 15:45

Cesare Prandelli (63 de ani), fostul selecționer al Italiei, renunță la postul de tehnician al Fiorentinei și a anunțat că „ar putea să-și încheie cariera” după ce n-a reușit decât cinci victorii în 21 de etape la echipa viola.

La două zile după eșecul cu Milan (2-3), Fiorentina a rămas fără antrenor. Cesare Prandelli și-a dat azi demisia. Aflat la al doilea mandat pe banca tehnică viola, după perioada 2005-2010, fostul selecționer italian fusese numit pe 22 noiembrie și a obținut 21 de puncte în 21 de etape, lăsând echipa toscană pe locul 14, la 7 puncte deasupra zonei retrogradării.

Cesare Prandelli: „S-ar putea să îmi închei și cariera aici!”

„S-ar putea să îmi închei și cariera aici!”, anunță Prandelli. În locul său ar veni Beppe Iachini, aflat sub contract cu Fiorentina, variantă doar până la finele stagiunii, când favorit ar fi Roberto De Zerbi, în prezent la Sassuolo.

VIDEO Adrian Mutu: „Visul meu? Vreau să ajung să antrenez Fiorentina!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost campion european U21 care-l ținea rezervă pe Buffon s-a întors în fotbal, după ce ajunsese bucătar în Germania!

Acuzat de legături cu crima organizată, președintele federației a demisionat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dora
dora  •  23 Martie 2021, 16:09

ESTE clar ca il vor pune pe Adi Mutu antrenor la Fiorentina...dar Adi Mutu o sa refuze oferta pe motiv ca este ”legat” de FRF !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează