INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA 

CHELSEA - CITY 2-0 // Pep Guardiola, după primul eșec al sezonului: ”Nu suntem aici pentru a fi invincibili, ci pentru a încerca să fim campioni” 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 10:40

Managerul lui City, Pep Guardiola, recunoaște: ”Acum, Liverpool e deasupra noastră. Suntem în decembrie și spun că Liverpool poate fi campioană”.

În doi ani și jumătate, de când e la Man. Cty, Pep Guardiola a pierdut nouă meciuri în Premier League. Iar Chelsea e adversarul care-i provoacă managerului iberic cele mai mari dureri de cap. Și eșecuri! De trei ori a fost învins de albaștri, sâmbătă cedând din nou (0-2). 

Numai că Pep nu e interesat de recorduri. "Toți m-au întrebat mereu dacă vom rezista fără înfrângere un sezon întreg. Întotdauna le-am replicat: asta nu se va întâmpla. Nu există sport în lume unde o singură echipă sau un singur jucător câștigă tot", a declarat managerul lui City la conferință. "Nu suntem aici pentru a fi invincibili, ci pentru a încerca să fim campioni. Nu contează cum. Vrem să avem un punct peste rivali".

Guardiola acceptă că "acum, Liverpool e mai bună ca noi. Suntem în decembrie și cred că Liverpool poate fi campioană. Dar voi spune același lucru și dacă mă întrebați de Chelsea, Tottenham sau Arsenal".

"Cu excepția a cinci minute, am fost extraordinari. Am jucat incredibil în prima repriză"

"Dacă pierzi, e important cum pierzi. La sfârșit, când adversarul e bun, nu poți decât să-l feliciți"

Pep Guardiola, manager Man. City

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează