INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Principalul sponsor al lui Chelsea a rupt contractul! Londonezii pierd o sumă colosală

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 20:00 / Actualizat joi, 10 martie 2022 23:02

Compania de telefonie mobilă Three, sponsorul principal de pe tricourile lui Chelsea, a suspendat contractul cu gruparea de pe Stamford Bridge. Decizia vine după ce Roman Abramovich a primit sancțiuni severe din partea guvernului britanic.

Pe lângă Three, care a suspendat contractul în valoare de 40 de milioane de lire sterline cu gruparea din vestul Londrei, Daily Mail informează ca și alți sponsori importanți se gândesc să renunțe la parteneriatul cu Chelsea.

Iuliu Mureșan se desparte de Dinamo! Când își dă demisia
Dinamo
Iuliu Mureșan se desparte de Dinamo! Când își dă demisia

Chelsea pierde contractul cu sponsorul principal

Alte companii importante, inclusiv Nike, sponsorul tehnic, care are un contract de 55 de milioane de lire sterline cu Chelsea, precum și firma producătoare de mașini Hyundai și marca de ceasuri de lux Hublot, care virează cumulat o sumă de peste 15 milioane de lire sterline în conturile londonezilor, iau în calcul să renunțe la contractul cu Chelsea.

Anul trecut, Chelsea a înregistrat câștiguri de 154 de milioane de lire sterline din tranzacții comerciale, în ciuda pandemiei de coronavirus. În 2019, înainte de pandemie, clubul a încasat 200 de milioane de lire sterline din sponsorizări. 

Anunțul celor de la Three a venit la câteva ore după ce compania a anunțat o campanie de sprijini pentru refugiații ucraineni care sosesc în Marea Britanie, care vor primi inclusiv cartele SIM gratuite, preplătite. 

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat astăzi: „În contextul sancțiunilor recent anunțate de guvern, am solicitat clubului de fotbal Chelsea să suspendarea temporară a sponsorizării, inclusiv prin eliminarea mărcii noastre de pe tricouri și din jurul stadionului până la o nouă notificare”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Clubul străin care se autopropune în prima ligă a Rusiei: „Suntem pregătiți să jucăm! Acceptăm cu plăcere invitația”

Gică Popescu, mesaj superb înainte de Barcelona - Galatasaray: „Inima și gândurile mele se vor împărți în două”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  11 Martie 2022, 00:21

Asta-i propaganda, nu pot sa rupa unilateral contractul ! Nu sint dati in judecata ?

dobrin
dobrin  •  11 Martie 2022, 00:16
Postat de bizantinul pe 10 Martie 2022, 22:22

Ce vina o avea Chelsea si jucatorii ? E de-a dreptul ridicol. E chiar asa de greu sa gasesti o solutie ca Chelsea sa continue la nivel inalt fara Abramovici ?

Cand or sa ajunga Chelsea in National League poate isi vede si Dan Petrescu visul cu ochii. Visul de a antrena in Anglia.

bizantinul
bizantinul  •  10 Martie 2022, 22:22

Ce vina o avea Chelsea si jucatorii ? E de-a dreptul ridicol. E chiar asa de greu sa gasesti o solutie ca Chelsea sa continue la nivel inalt fara Abramovici ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează