INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Clubul străin care se autopropune în prima ligă a Rusiei: „Suntem pregătiți să jucăm! Acceptăm cu plăcere invitația”

FOTO: Imago-Images +14   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 19:50 / Actualizat joi, 10 martie 2022 21:54

Poghos Galstyan, directorul sportiv al clubului FC Ararat-Armenia, spune că ar accepta oferta de a evolua în prima ligă a Rusiei. 

Sportivii din țările care nu susțin sancțiunile impuse Rusiei sunt așteptați în competițiile desfășurate sub egida Federațiilor de la Moscova. Anunțul a fost făcut astăzi de Oleg Matytsin, ministrul rus al Sportului. 

Scenariul care îl sperie pe Daniil Medvedev, din cauza războiului din Ucraina: „Există această posibilitate, dar sper să nu se întâmple”
Război în Ucraina
Scenariul care îl sperie pe Daniil Medvedev, din cauza războiului din Ucraina: „Există această posibilitate, dar sper să nu se întâmple”

Ideea are un prim susținător, directorul sportiv al clubului Ararat-Armenia.Este o măsură disperată a Rusiei, după ce s-a văzut izolată complet în sportul mondial. 

Clubul care vrea să se mute în prima ligă a Rusiei

„E o chestiune politică, dar dacă ne cheamă, de ce nu? Suntem pregătiți să jucăm! Ne-am juca meciurile de pe teren propriu la Erevan, ar fi ca un campionat al URSS-ului. 

Dar nu cred că se va ajunge aici, cred că totul se va termina în curând, sancțiunile vor fi eliminate. Repet, noi am accepta cu plăcere o astfel de invitație”, a spus Poghos Galstyan, potrivit publicației Sport24.ru.

Cine e FC Ararat-Armenia

FC Ararat-Armenia este un club armean înființat recent, în anul 2017. Este controlat de Samvel Karapetyan, om de afaceri cu dublă cetățenie, rusă și armeană. În scurta istorie a cucerit două titluri de campioană, 2018/2019 și 2019/2020.

Echipa este antrenată de rusul Dmitri Gunko, iar lotul este cotat, potrivit transfermarkt, la 6,10 milioane de euro.

16 formațiisunt în acest moment în primul eșalon fotbalistic al Rusiei

Rușii vor mai multe echipe în prima ligă

Valery Karpin (53 de ani), selecționerul primei reprezentative a Rusiei, cere mărirea numărului de echipe din primul eșalon.

Nici nu mai contează dacă e un lucru bun sau rău, dar creșterea numărului de echipe este necesară. Nu vom avea competiții europene și nu vor mai fi pauze pentru echipa națională. Poți umple 6 luni cu cele 30 de etape, dar ce faci în cealaltă jumătate de an? Trebuie mai multe partide. Cât de multe echipe să fie în prima ligă? 18, 20? Asta chiar nu știu
- Valery Karpin

VIDEO Emil Caras, secund Dinamo Kiev, despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

Vezi cum e afectat sportul de războiul din Ucraina:

Rusoaica Sharapova se implică în criza din Ucraina: „Am inima tot mai frântă”

Rușii „fardează” adevărul cu 3 explicații incredibile: „De asta e mai bine că suntem excluși din sportul mondial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează