SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Scenariul care îl sperie pe Daniil Medvedev, din cauza războiului din Ucraina: „Există această posibilitate, dar sper să nu se întâmple”

FOTO: Imago-Images +14   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 18:06 / Actualizat joi, 10 martie 2022 18:16

Daniil Medvedev (26 de ani) crede că viitorul sportivilor ruși în circuit este unul incert. Liderul mondial a transmis un nou mesaj de pace. 

Daniil Medvedev e nerăbdător să joace primul meci din postura de lider al clasamentului ATP. Rusul va debuta în turul secund la Indian Wells, împotriva învingătorului dintre Tomas Machac (158 ATP) și Alexei Popyrin (89 ATP). 

Ucrainenii au publicat averea pe care Mircea Lucescu o are blocată în bănci
UCRAINA
Ucrainenii au publicat averea pe care Mircea Lucescu o are blocată în bănci

Medvedev vrea să profite de această perioadă, temându-se că ar putea fi suspendat, din cauza războiului pe care Vladimir Putin l-a declanșat în Ucraina.

Daniil Medvedev, incert în privința viitorului

„Mesajul meu a fost mereu același. Vreau pace peste tot în lume, în toate țările. Cred că toți jucătorii vor spune asta. Mi-e greu să vorbesc despre acest subiect. Eu vreau doar să joc tenis, să promovez acest sport, sportul meu.

Nu se știe niciodată. Unele sporturi au luat această decizie, în special sporturile de echipă. Tenisul este, cel mai probabil, cel mai individual sport din lume. Toată lumea trăiește în diferite locuri. Există mereu această posibilitate, a suspendării, dar sper să nu fie cazul”, a spus Daniil Medvedev, într-o conferință de presă. 

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

AICI, detalii despre campania de donații inițiată de GSP și Libertatea!

Rușii nu mai pot urmări Eurosport

Eurosport deținea drepturile TV pentru 39 de turnee de tenis din circuitul ATP. Va fi o lovitură pentru fanii sportului din Rusia. Daniil Medvedev este lider mondial, iar Andrey Rublev tocmai a cucerit două turnee consecutive, la Marseille și Dubai.

Eurosport nu era doar „casa tenisului”. Mai transmite și reuniuni atletice, sporturi de iarnă, snooker sau marile tururi ciclistice.

VIDEO Emil Caras, secund Dinamo Kiev, despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

Vezi cum e afectat sportul de războiul din Ucraina:

Rusoaica Sharapova se implică în criza din Ucraina: „Am inima tot mai frântă”

Rușii „fardează” adevărul cu 3 explicații incredibile: „De asta e mai bine că suntem excluși din sportul mondial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
karatetiger
karatetiger  •  10 Martie 2022, 18:56

prima data l-au matrasit pe sabrul novak,acum pe rusul medvedev. nu le place vesticilor suprematia esticilor. dar sper sa fie estul ce a fost. imperiul roman de rasarit net superior celoui de apus. apusul nashpa. rasaritul aka estul cel mai bun si tare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează