SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Rusoaica Sharapova se implică în criza din Ucraina: „Am inima tot mai frântă”

5 trofee de Grand Slam
are Sharapova în palmares, două la Roland Garros, unul la Australian Open, unul la Wimbledon și unul la US Open +14   FOTO
5 trofee de Grand Slam are Sharapova în palmares, două la Roland Garros, unul la Australian Open, unul la Wimbledon și unul la US Open

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 18:45 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 18:46

Maria Sharapova (34 de ani), fostă mare tenismenă, anunță că a donat bani pentru victimele războiului din Ucraina. Stabilită acum în Bradenton, Florida, rusoaica era criticată zilele trecute pentru lipsa unei poziții publice cu privire la războiul declanșat de Rusia.

Sharapova nu a folosit cuvântul „război” când s-a referit la situația din Ucraina. Termenul este interzis în Rusia, care definește invazia drept o operațiune militară specială pentru salvarea Ucrainei.

Discurs rar » Guardiola îl atacă pe Putin: „Omoară oameni nevinovați! NATO, SUA, UE unde sunt?! Au eșuat toți!”
Război în Ucraina
Discurs rar » Guardiola îl atacă pe Putin: „Omoară oameni nevinovați! NATO, SUA, UE unde sunt?! Au eșuat toți!”

Maria Sharapova, despre războiul din Ucraina: „Am inima tot mai frântă”

Cu fiecare zi care trece, am inima din ce în ce mai frântă și sunt profund îndurerată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de criza din Ucraina. 

Am donat pentru fondul creat de Save the Children (n.r.- Salvați Copiii), o organizație care muncește fără încetare pentru a le duce mâncare, apă și truse de ajutor celor care au nevoie. Mă rog pentru pace și transmit toată dragostea și sprijinul meu celor afectați”, a scris Sharapova pe Instagram.

Maria Sharapova, reacție întârziată despre războiul din Ucraina

Spre deosebire de alte personalități din Rusia, Maria Sharapova a refuzat, până la 1 martie, să ia o poziție oficială despre sângerosul război ce se desfășoară de două săptămâni pe teritoriul Ucrainei. Mustrată în social-media, „Masha” a publicat, de la Paris, un mesaj prin care îndeamnă la pace.

„Călătoria în Europa este foarte diferită de această dată. Sunt cu inima îngreunată și cu o dorință profundă de pace și, cel mai important, de asigurare a siguranței și a viitorului copiilor noștri”, a scris fostul lider mondial din WTA pe 1 martie.

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

FOTO. Război în Ucraina: imagini dure de pe front

+10 FOTO

VIDEO. Emil Caras despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

Impactul războiului din Ucraina asupra sportului: 

Legenda din echipa lui Mircea Lucescu, declarat „marele trădător al Ucrainei”: și-a pierdut toate trofeele!

Nikita Mazepin ia atitudine, după ce a fost exclus din Formula 1 » Rusul înființează o fundație pentru sportivii care nu pot concura din motive politice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează