INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea s-a califcat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor!

Chelsea s-a califcat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! Foto: Imago
Chelsea s-a califcat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 21:47 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 21:53

Chelsea s-a impus la limită, scor 1-0, în semifinala cu Al Hilal și va juca sâmbătă în ultimul act al Campionatului Mondial al Cluburilor împotriva brazilienilor de la Palmeiras.

Fără Thomas Tuchel, rămas la Londra după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19, Chelsea a avut parte de un meci dificil în fața formației saudite. Al Hilal și-a creat mai multe ocazii de a marca, însă în cele din urmă golul lui Lukaku din prima repriză a făcut diferența în favoarea englezilor, care merg în finală.

Kurt Zouma riscă 4 ani de închisoare după ce și-a bătut pisica! Momentan, a fost amendat, exclus din lot și a pierdut contractul cu Adidas
PREMIER LEAGUE
Kurt Zouma riscă 4 ani de închisoare după ce și-a bătut pisica! Momentan, a fost amendat, exclus din lot și a pierdut contractul cu Adidas

Chelsea va juca în finală cu Palmeiras

Romelu Lukaku a marcat golul victoriei în minutul 32, profitând de o eroare în apărarea saudiților. Campioana Asiei a avut o reacție bună după pauză și a reușit să pună probleme la poarta lui Kepa Arrizabalaga.

Portarul spaniol a fost de fiecare dată la post, astfel că echipa pregătită de Leonardo Jardim se oprește în semifinale.

Va fi a doua încercare a lui Chelsea de a cuceri Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce acum zece ani erau învinși de brazilienii de la Corinthians. A fost un eșec greu de digerat atunci, fiind singura dată în ultimele paisprezece ediții când câștigătoarea Ligii Campionilor nu a reușit să câștige trofeul.

Chelsea va juca și de data aceasta cu trofeul pe masă în fața unei echipe din Brazilia, Palmeiras, în finala de sâmbătă. Câștigătoarea Copa Libertadores s-a impus marți în cealaltă semifinală, scor 2-0, în fața egiptenilor de la Al Ahly.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Atacați de românul vedetă la Haifa! Cine e Omer Atzili, golgeterul cu origini românești care va juca împotriva naționalei

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen! Clubul la care vrea să joace polonezul și cum este influențat transferul de situația lui Haaland

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează