INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - FULHAM 1-0

VIDEO Ce a vrut să spună? Pochettino, după 1-0 cu Fulham: „Ce s-a întâmplat înaintea meciului ne-a afectat”

Mauricio Pochettino, antrenor Chelsea // foto: Guliver/gettyimages
Mauricio Pochettino, antrenor Chelsea // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 21:14 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 22:21

Mauricio Pochettino (51 de ani) a făcut o observație curioasă după Chelsea - Fulham 1-0, meci câștigat de echipa lui printr-un penalty transformat de Cole Palmer.

Chelsea a învins-o pe Fulham în etapa 21 din Premier League și a legat 3 victorii la rând în campionat pentru prima dată în acest sezon.

Echipa lui Mauricio Pochettino nu a afișat cel mai bun nivel astăzi, având nevoie de un penalty pentru a obține cele 3 puncte. Pe deasupra, albaștrii se pot considera norocoși că au rămas în 11 oameni, având în vedere că Malo Gusto l-a faultat dur pe Willian, talpă pe tibie, intervenție în urma căreia a fost pedepsit doar cu cartonaș galben.

Rafael van der Vaart revine pe teren! » Cu ce echipă din România s-a înțeles fostul mare jucător de la Real Madrid
VICTORY CUP
Rafael van der Vaart revine pe teren! » Cu ce echipă din România s-a înțeles fostul mare jucător de la Real Madrid

La conferința de presă, Pochettino a făcut o afirmație curioasă, că jucătorii lui Chelsea au fost afectați de ceva petrecut înaintea partidei. Argentinianul nu a dorit să dezvolte.

VIDEO. Mauricio Pochettino, misterios după Chelsea - Fulham

„Nu am făcut o primă repriză așa cum ne-am dorit și cum am plănuit. S-a întâmplat ceva înainte de meci. Nu vreau să explic, dar cred că a afectat puțin echipa. Ce anume? Nimic, nimic major, mici detalii care uneori afectează echipa. Trebuie să știți că ceva ne-a afectat evoluția, dar nu este important să știți ce anume.

Cred că am început a doua parte foarte, foarte bine, am jucat un fotbal foarte bun pentru 30 de minute. Trebuia să mai înscriem unul sau două goluri și să închidem meciul.

Nu am făcut-o, iar într-un astfel de meci deschis e normal ca adversarul să-și creeze ocazii pe final, să aibă faze fixe, lovituri libere, cornere, astfel de lucruri. Au potențial în astfel de situații, dar ne-am apărat bine și cred că a fost bine pentru noi să suferim puțin pe final.

Astfel de meciuri ne ajută să creștem și să căpătăm încredere în modul nostru de lucru”, a afirmat Pochettino.

Mauricio Pochettino: „În decembrie am fost una dintre cele mai bune echipe”

„Rezultatul de marți cu Middlesbrough (n.r. 0-1 în semifinalele Cupei Ligii) ne-a afectat seria de rezultate și felul în care oamenii ne percep, dar dacă priviți luna trecută, cred că am fost una dintre cele mai bune echipe.

Avem 3 victorii la rând în Premier League, 4 acasă, cred că este important pentru o echipă în stadiul nostru, în acest punct al procesului, pentru a avea încredere”, a mai spus antrenorul albaștrilor.

Marco Silva: „Trebuia cartonaș roșu la Malo Gusto!”

Omologul lui Pochettino de pe banca lui Fulham, Marco Silva, a adus în discuție după meci faza din minutul 38 care l-a avut protagonist pe Malo Gusto:

„Trebuie să vorbim despre acel cartonaș roșu, trebuia cartonaș roșu pentru Gusto! E dificil de înțeles cum de nu există constanță în decizii la acest nivel. În 9 dintre 10 cazuri, pentru o astfel de intrare ar fi primit cartonaș roșu”.

Ce a vrut să spună? Pochettino, după 1-0 cu Fulham: „Ce s-a întâmplat înaintea meciului ne-a afectat”
Malo Gusto l-a călcat dur pe Willian // sursă foto: Twitter @ talkSPORT

Tot din Premier League:

Drăgușin, titular la Tottenham la 3 zile după transfer?! Apoi luptă pentru post cu campionul mondial! + De ce nu vorbește Radu
STRANERI
Drăgușin, titular la Tottenham la 3 zile după transfer?! Apoi luptă pentru post cu campionul mondial! + De ce nu vorbește Radu
Radu Drăgușin, adăugat în jocul Fantasy Premier League » Cât costă fundașul român
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Radu Drăgușin, adăugat în jocul Fantasy Premier League » Cât costă fundașul român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  14 Ianuarie 2024, 00:14

Oare pe câți va mai păcăli non-talentul asta de Poki? SMH.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează