INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea i-a prelungit contractul unui titular » Va încasa un salariu uriaș + Jucătorul a fost dorit de Real Madrid

Chelsea, Foto: Getty Images
Chelsea, Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 21:13 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 21:26

Reece James (22 de ani), fundașul dreapta, și-a prelungit contractul cu Chelsea până în vara anului 2028.

Fundașul englez este unul dintre jucătorii de bază ai londonezilor, iar în acest sezon de Premier League a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în cele 6 meciuri în care a evoluat. 

Chelsea a anunțat prelungirea contractului lui Reece James

Evoluțiile sale nu au trecut neobservate, iar conducerea lui Chelsea a decis să îi prelungească înțelegerea scadentă în 2025, pe încă 6 sezoane.

„Sunt foarte entuziasmat de noul meu contract și le sunt recunoscător fanilor, noului proprietar și tuturor celor implicați în club. Abia aștept să văd ce ne rezervă viitorul și sunt sigur că vom avea șansa de a câștiga multe trofee împreună. Sunt aici de când aveam șase ani și am crescut susținând acest club. 

Aș vrea să le mulțumesc în mod special fanilor! Mi-am dorit să rămân aici și sunt convins că avem un viitor strălucit în fața noastră”, a spus Reece James pentru site-ul lui Chelsea.

+5 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @chelseafc

Potrivit Dailymail.com, salariul internaționalului englez va crește considerabil, acesta va încasa 250.000 de lire sterline pe săptămână.

Cotat la 60 de milioane de euro, Reece James este un produs al Academiei de Fotbal al lui Chelsea. Englezul a debutat la prima echipă în septembrie 2019, iar de atunci a reușit să strângă peste 128 de apariții, ajutând clubul să câștige Liga Campionilor în 2021.

Reece James a fost dorit de Real Madrid

Real Madrid voia să se despartă de Eden Hazard (31 de ani) în iarna trecută, iar Florentino Perez, președintele clubului, avea în plan să-l trimită pe belgian înapoi la Chelsea. Acesta era dispus să îl includă într-un schimb de jucători.

Potrivit celor de la El Nacional, președintele lui Real Madrid îl dorea pe Reece James (22 de ani, fundaș lateral), unul dintre tinerii de mare perspectivă ai londonezilor. Misiunea de a-l convinge să vină în Spania s-a dovedit una dificilă, în condițiile în care James se simte bine la Londra, astfel că mutarea a picat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

PSG profită în Liga Campionilor. Messi e deja în formă! Pasatorul golgheterilor

Ofsaid semiautomat în Ligă » Poziția afară din joc detectată în 25 de secunde!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează