INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Chelsea s-a chinuit cu Newcastle, iar situația londonezilor e din ce în ce mai rea: „Trăim de pe o zi pe alta”

Chelsea a câștigat cu Newcastle, deși situația londonezilor e din ce în ce mai rea: „Trăim de pe o zi pe alta”/ foto: Guliver GettyImages
Chelsea a câștigat cu Newcastle, deși situația londonezilor e din ce în ce mai rea: „Trăim de pe o zi pe alta”/ foto: Guliver GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 20:39 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 21:56

Chelsea a câștigat acasă cu Newcastle, scor 1-0, într-un meci din etapa #29 din Premier League, în ciuda problemelor uriașe din cadrul clubului, după sancțiunile dure aplicate de Guvernul Britanic lui Roman Abramovic, patronul londonezilor.

Germanul Kai Havertz a fost decisiv cu Newcastle, marcând singurul gol al partidei, în minutul 89, din postură de unu la unu cu portarul advers. Londonezii rămân pe locul 3, cu 59 de puncte, cu 10 mai puține decât liderul Manchester City.

Alarma lui Thomas Tuchel: „Jucătorii sunt speriați, îngrijorați” » Cardurile de credit, blocate! Îi ajută guvernul?
ANGLIA
Alarma lui Thomas Tuchel: „Jucătorii sunt speriați, îngrijorați” » Cardurile de credit, blocate! Îi ajută guvernul?

Petr Cech: „Trăim de pe o zi pe alta”

Imediat după ce Guvernul Britanic i-a aplicat sancțiuni dure lui Roman Abramovic pentru legătura sa cu Vladimir Putin, Chelsea a pierdut 2 dintre cei mai importanți sponsori, Three (compania de telefonie) și Hyundai.

Trupa londoneză nu mai poate face transferuri, nu mai poate prelungi contractele jucătorilor, iar cardurile de credit au fost blocate de bănci. În plus, clubul nu mai poate vinde bilete (doar abonamentele mai sunt valide). La meciul cu Newcastle, Stamford Bridge a fost plin, pentru ultima dată în acest sezon.

Petr Cech, fostul mare portar al lui Chelsea și actualul director tehnic al clubului, a recunoscut că echipa riscă să nu termine sezonul competițional.

„Să fiu sincer, trăim de pe o zi pe alta, deoarece situația nu depinde de noi (n.r. - angajații clubului). Căutăm soluții să ducem sezonul la bun sfârșit. Suntem într-o situație dificilă. Dacă nu vom reuși să terminăm sezonul, Premier League, cea mai tare competiție din lume, ar avea de suferit.

Momentan, încercăm doar să ne concentrăm la antrenamente, să discutăm între noi și să dăm totul la meciuri. Este singurul lucru pe care îl putem controla”, a spus Cech, citat de SkySports.

Thomas Tuchel: „Unii băieți simt nesiguranță”

După ce The Guardian a scris că „atmosfera din vestiar e un haos", Thomas Tuchel a confirmat că jucătorii și membrii staffului tehnic se tem. „Unii băieți simt nesiguranță, alții sunt speriați, alții sunt îngrijorați. E normal și nu e vorba doar despre fotbaliști. Avem o mulțime de oameni în staff și în club îngrijorați, speriați, nesiguri”.

După victoria cu Newcastle, Tuchel a fost întrebat despre deplasarea pentru meciul retur din optimile Champions League, cu Lille.

„Ultima informație pe care am primit-o e că avem un avion. Dacă vom putea, mergem și ne întoarcem cu avionul. Dacă nu, mergem cu trenul. Dacă nu, cu autobuzul. Dacă nu, voi conduce o mașină cu 7 locuri. Sincer, o voi face pentru a ajunge acolo”, a spus Tuchel.

Citește și:

Clipe emoționante în Premier League » Căpitanul Ucrainei a marcat și a izbucnit în lacrimi

Fundașul umilit de Messi s-a pronunțat: „El e GOAT”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
befree
befree  •  13 Martie 2022, 22:16

Pana ieri erau multimilionari, acum traiesc de pe o zi pe alta. Acceptati donatii, baieti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează