INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Vedeta lui Chelsea a profitat de gafa adversarului, apoi i-a transmis un mesaj public: „Se mai întâmplă rahaturi” + Eroare de cascadorii râsului a jucătorului de 38 de milioane

Mykhaylo Mudryk a egalat în Chelsea - Newcastle // foto: Guliver/gettyimages
Mykhaylo Mudryk a egalat în Chelsea - Newcastle // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 09:54 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 14:49

Chelsea s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei după 1-1 și 4-2 la penalty-uri cu Newcastle. Meciul a ajuns la lovituri de departajare după ce Mykhaylo Mudryk (22 de ani) a profitat de o gafă a lui Kieran Trippier și a egalat la 1-1 în prelungiri!

Marți seara, pe Stamford Bridge, Chelsea și Newcastle și-au disputat un loc în semifinalele Cupei Ligii Angliei. „Coțofenele” au deschis scorul în minutul 16 după o serie de gafe uluitoare în defensiva albaștrilor.

Rezultat uluitor în La Liga: Atletico avea 3-1 acasă în minutul 87, dar a clacat inexplicabil!
LA LIGA
Rezultat uluitor în La Liga: Atletico avea 3-1 acasă în minutul 87, dar a clacat inexplicabil!

Benoît Badiashile, gafă de cascadorii râsului în Chelsea - Newcastle

Aflat în jumătatea adversă, fundașul stânga Levi Colwill i-a pasat prea în spate lui Moises Caicedo, care nu a putut ajunge la minge. Callum Wilson a preluat mingea în propria jumătate și a început o cursă ce părea că nu are șanse de reușită, fiind 1 contra 3 cu jucătorii lui Chelsea.

Thiago Silva a întins piciorul și a atins mingea, care a ricoșat în drumul celuilalt stoper, Badiashile. Acesta și-a dat cu stângul în dreptul și l-a lăsat pe Wilson 1 la 1 cu portarul, englezul finalizând din prima, elegant, cu exteriorul.

Vedeta lui Chelsea a profitat de gafa adversarului, apoi i-a transmis un mesaj public: „Se mai întâmplă rahaturi” + Eroare de cascadorii râsului a jucătorului de 38 de milioane
Badiashile avea prim-planul cu Wilson, dar și-a dat cu stângul în dreptul și i-a oferit un „assist” perfect adversarului

38 de milioane de euroa plătit Chelsea pentru Benoît Badiashile, stoper de 22 de ani crescut de AS Monaco

Chelsea, în semifinalele Cupei Ligii Angliei după meciul cu Newcastle

Cu gol în față pe tabelă, Newcastle s-a mulțumit cu a-și apăra avantajul minim. Trupa lui Eddie Howe a reușit să o țină pe Chelsea departe până în al doilea minut al prelungirilor, când Mykhaylo Mudryk a profitat de o eroare a lui Trippier și a înscris pentru 1-1, ducând meciul la loviturile de departajare.

Ce s-a întâmplat? Malo Gusto a centrat din dreapta, iar Trippier a lovit mingea cu capul, încercând parcă să o oprească. Aflat în apropiere, Mudryk i-a luat fața adversarului și a înscris cu un șut din prima, la colțul lung.

Ulterior, la penalty-uri, Trippier și Matt Ritchie au ratat, astfel că Chelsea s-a calificat în semifinalele competiției, alături de Fulham, Middlesbrough și una dintre Liverpool și West Ham.

Mudryk a profitat de gafa lui Trippier, apoi i-a transmis un mesaj public

La câteva ore după final, Mudryk a scris pe Instagram un mesaj pentru Trippier, cel care a avut o seară de coșmar:

„Kieran, vreau doar să-ți spun să rămâi puternic. Uneori se întâmplă rahaturi, dar cred că ești un fotbalist bun indiferent ce se întâmplă”.

Rezumatul extins al partidei Chelsea - Newcastle

Tot din fotbalul internațional:

Nici o șansă pentru vedeta Selecao » Pierde și Copa America!
BRAZILIA
Nici o șansă pentru vedeta Selecao » Pierde și Copa America!
Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”
GAZIANTEP - ADANA 2-2
Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  20 Decembrie 2023, 14:30

Jurnalismul GSP e la inaltime din nou: "Mudryk a profitat de gafa lui Mudryk, apoi i-a transmis un mesaj public"

gavadi
gavadi  •  20 Decembrie 2023, 12:47

Domnule Grigore, dacă nu v-ați fi grăbit în a scrie știrea, poate chiar ieșea ceva de înțeles. Mai întâi, în titlu scrieți de gafa în favoarea lui Chelsea, dar începeți știrea cu gafa lui Badiashile, care joacă la Chelsea. Apoi descrieți gafa lui Trippier, dar adăugați că Mudryk a profitat de gafa lui Mudryk. Acum, fără competiție pe piață și fără dl Tolontan, poate o luați mai încet și chiar scrieți ceva inteligibil. Iertați-mă și acceptați-mă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează