INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Uluitor! Chelsea vrea să dea 70 de milioane de euro pentru un atacant cu 4 goluri în sezonul trecut

Anthony Gordon/ foto Imago Images
Anthony Gordon/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 21:32 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 21:41

Anthony Gordon (21 de ani), atacantul lateral de la Everton, este dorit cu insistență de Chelsea.

„Albaștrii” sunt pregătiți să facă o ofertă colosală, de 70 de milioane de euro, potrivit Daily Mail.

Miliardarii de la Newcastle spulberă recordul clubului la transferuri: 70 de milioane de euro pentru „Alibec” din La Liga!
PREMIER LEAGUE
Miliardarii de la Newcastle spulberă recordul clubului la transferuri: 70 de milioane de euro pentru „Alibec” din La Liga!

Chelsea îl vrea pe Gordon, de la Everton

Anthony Gordon este un atacant englez crescut în academia lui Everton. El a devenit un jucător important în sezonul trecut, când a bifat 35 de meciuri în Premier League.

Gordon a marcat doar 4 goluri în stagiunea precedentă, dar cu toate acestea, Chelsea este pregătită să facă o ofertă de 70 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Everton. În acest sezon, atacantul lateral a jucat 3 meciuri în campionat, fără să reușească vreun gol sau o pasă de gol.

Chelsea îi mai are la dispoziție pe Mason Mount, Raheem Sterling, Hakim Ziyech, Calum Hodson-Odoi și Christian Pulisic, jucători care pot juca în cele două benzi din atac. 

20 de milioane de euroeste cota lui Gordon, potrivit transfermarkt.com

Chelsea, ofertă de 83 de milioane de euro pentru Fofana, fundașul lui Leicester

Chelsea vrea în continuare să își întărească și zona defensivă. Londonezii au făcut o ofertă de 83 de milioane de euro pentru Wesley Fofana (21 de ani), stoperul lui Licester, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

„Vulpile” nu au vrut însă să audă de oferta lui Chlesea și a refuzat, solicitâd o sumă chiar mai mare pentru jucătorul francez.

40 de milioane de euroeste cota lui Fofana, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu aruncă prosopul, după ce l-a eliminat Benfica: „Putea fi 7-0!”

George Pușcaș semnează! Și-a găsit echipă după două luni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
therealreddog33
therealreddog33  •  25 August 2022, 08:30

Ăștia nu au ce face cu banii, pe bune...cand ii ai pe Pulisic, Zyiech, Hodson-Odoi pe banca, iar Mount și Sterling titulari. Și apoi vrei sa îl mai iei si pe pustiul asta pe 70 milioane...ca sa fie a 4 a rezerva?! Oricum joaca doar 2 dintre ei. Tactica lui Tuchel e cam aceeași pe la toate echipele unde a fost, 3 fundași centrali, 2 laterali foarte ofensivi, mai mult mijlocași, plus 2 mijlocași centrali și un vârf. Asta înseamnă 2 poziții unde pot juca 6 jucători. Crazy..70 mil. pentru a 4 a rezerva.

maradona79
maradona79  •  25 August 2022, 01:16

Pot sa pluseze cu 30 milioane de euro si sa-l transfere pe Oct. Popescu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează