INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BENFICA - DINAMO KIEV 3-0

Mircea Lucescu aruncă prosopul, după ce l-a eliminat Benfica: „Putea fi 7-0!”

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev // foto: Guliver/gettyimages
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 09:57 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 10:12

Mircea Lucescu (77 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a comentat înfrângerea cu Benfica, scor 0-3, din returul play-off-ului pentru grupele Champions League. Echipa ucraineană fusese învinsă în tur cu 0-2 și va juca acum în grupele Europa League.

Dinamo Kiev avea o misiune imposibilă în meciul de pe Estadio da Luz după ce fusese învinsă fără drept de apel în tur, scor 0-2. Benfica a tranșat calificarea rapid la retur, cu 3 goluri venite în doar 15 minute (27 - Otamendi, 40 - Rafa Silva și 42 - Neres).

„Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului
REACȚIE
„Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului

După meci, Mircea Lucescu a admis superioritatea celor de la Benfica și a afirmat că „putea fi 6, chiar 7-0 pentru ei”. Antrenorul român a amintit de condițiile dificile de pregătire ale echipei în contextul războiului dintre Ucraina și Rusia, dar precizează că „vrem să continuăm să jucăm fotbal”.

Mircea Lucescu, după Benfica - Dinamo Kiev 3-0: „Sunt mai buni, putea fi 6, chiar 7-0”

„Avem o mare problemă. Nu este posibil să facem atât de multe greșeli cum am făcut astăzi. Trebuie să ne antrenăm mai bine, nu suntem pregătiți să jucăm la acest nivel.

Am spus înaintea meciului că Benfica este mai bună decât noi, iar rezultatul de astăzi este dovada. Ar fi putut fi 6 sau 7 la 0. Există o diferență mare între cele două echipe.

Le-am oferit celor de la Benfica șanse să înscrie. Primul gol a venit după o greșeală a portarului, al doilea a fost o greșeală a apărării, care i-a dat mingea lui Rafa Silva, iar al treilea o greșeală colectivă, i-am pus pe contraatac”, a punctat Lucescu după meci, citat de futebol365.

Mircea Lucescu: „Nu caut scuze, Benfica a fost mai bună”

„Este foarte greu să găsești o echipă în situația noastră. Jucătorii noștri n-au mers acasă de două luni, nu și-au văzut familiile. Să vedem cum va juca Benfica cu alte echipe.

Nu vreau să caut scuze. Benfica a fost în ambele meciuri mai bună decât noi. Vrem să continuăm să jucăm fotbal. Vrem să fim imaginea unei țări care dorește să continue să trăiască. Sper ca jucătorii să-și revină psihic după acest meci.

Vom avea un an dificil, nu știm în ce condiții vom juca. Dar trebuie să continuăm să jucăm, va fi important pentru toți”, a completat „Il Luce”.

  • Dinamo Kiev va începe sezonul de campionat pe 3 septembrie, cu Zorya. Cu războiul în desfășurare, meciurile se vor juca în Kiev și în apropiere Capitalei, unde au fost luate măsuri de protecție.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cum să construim un stadion fără să risipim banii? Ne învață Norvegia! Arena lui Viking, incomparabil mai ieftină decât cele din București

Dilema lui Rădoi înaintea decisivului din Conference League » „Copiază” metoda lui Reghecampf?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
costeltudor
costeltudor  •  24 August 2022, 17:14

Trandafirasule retine : NU orice musca face miere !!!

sibelius
sibelius  •  24 August 2022, 16:38
Postat de corectorul pe 24 August 2022, 13:27

Lucescu face minuni cu aceasta echipa (ca, de altfel, cu toate echipele la care a antrenat), avand in vedere ca echipa lui nu activeaza in niciun campionat de atata timp din cauza razboiului. Merita felicitari maxime!

Cand a avut la dispozitie bugete enorme si jucatori foarte buni, Lucescu a avut rezultate. Cand nu, nu. Inter a fost o palarie prea mare pentru el. Turcia/Ucraina au fost campionate ideale.

dobrin
dobrin  •  24 August 2022, 16:32

Arunca prosopul ca oricum nu-i mai trebuie. Desi l-ar fi putut dona lui Marica.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează