INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Asalt masiv la „cetățeni” » Chelsea a pus ochii pe un pachet de jucători de la campioana Angliei

Sterling (stanga) și Zinchenko (dreapta), Foto: Imago Images
Sterling (stanga) și Zinchenko (dreapta), Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2022 15:15 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 16:56

Raheem Sterling (27 de ani), Oleksandr Zinchenko (25 de ani) și Nathan Ake (27 de ani) sunt jucătorii curtați de Chelsea, primul ofertat cu 58 de milioane de euro. Alte ținte urmărite: Matthijs de Ligt (Juventus) și Ousmane Dembele (Barcelona).

După transferul de putere de la Roman Abramovich (55 de ani) la Todd Boehly (48 de ani), londonezii încep campania de achiziții, negociind pe mai multe fronturi. În primul rând, s-a lansat pe pista Manchester City, de unde vrea să ia trei jucători. 

Primul e Raheem Sterling, pentru care oferă 58 de milioane de euro. Suma ar putea fi tentantă, dar Guardiola ezită s-o întărească pe una dintre rivalele din Premier League, deși nu e vorba despre un titular de drept.

Poveștile fotbalistului-arbitru amenințat de Pinalti cu celebrul „ti fac io pi tini”: „Meciul era aranjat, dar jucătorii mă rugau să dau penalty, ceva. Voiau să mă compromit eu, nu ei”
GSP LIVE
Poveștile fotbalistului-arbitru amenințat de Pinalti cu celebrul „ti fac io pi tini”: „Meciul era aranjat, dar jucătorii mă rugau să dau penalty, ceva. Voiau să mă compromit eu, nu ei”

100 de milioane pachetul: Sterling, Zincenko și Ake

Rămasă fără Rudiger și Christensen, formația lui Tuchel încearcă să-și întărească apărarea și a pus ochii pe Nathan Ake și Oleksandr Zincenko. A solicitat un preț informativ, ambii fiind cotați de Transfermarkt la 25 de milioane de euro. 

Ucraineanul, curtat de Everton și West Ham, mai are doi ani de contract și ar pleca de pe Etihad doar dacă Pep îl aduce pe Marc Cucurella. Iar stoperul din Țările de Jos (acord până în 2025) ar avea șansa să evolueze mai mult.

De Ligt, deloc ieftin la preț

Chelsea are bani de cheltuit și ținte mai valoroase. A pus ochii pe Matthijs de Ligt și oferă 100 de milioane, dar Juventus nu discută sub 120 de milioane, nici nu-l acceptă la schimb pe Werner

De asemenea, vrea să profite că Ousmane Dembele este reticent în a prelungi cu Barcelona și să-l atragă pe francez cu un salariu mai bun decât ar primi la PSG.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Continuă scandalul blaturilor! Selecționerul riscă să fie demis înaintea Mondialui după o decizie șocantă!

Jucătorul croat care a primit o medalie de la Putin ignoră războiul: „N-am nimic împotriva Rusiei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează