INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Noul patron american al lui Chelsea, avertizat deja de Tuchel: „Scoate banii și investește!”

Thomas Tuchel , Foto-Getty Images
Thomas Tuchel , Foto-Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2022 14:33 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 16:07

Thomas Tuchel (48 de ani) speră să fie ridicate sancțiunile odată cu transferul puterii la Boehly, să nu mai piardă alți jucători importanți și proprietarul să facă achiziții la vară.

După tratative întinse pe mai bine de două luni, sâmbătă s-a vândut Chelsea. Clubul londonez a trecut de sub controlul rusului Roman Abramovic, constrâns să vândă din cauza sancțiunilor impuse după invadarea Ucrainei, în proprietatea miliardarului american Todd Boehly (investitor la LA Lakers) și a partenerilor săi, americanul Mark Walter, elvețianul Hansjoerg Wyss și fondul american de investiții Clearlake Capital. 

4,25 miliarde £ (5 miliarde €)este prețul tranzacției. Strict pentru acțiuni vor fi plătite 2,5 miliarde £, toți banii urmând a fi donați de Abramovici victimelor războiului din Ucraina, iar restul sumei va fi alocată dezvoltării clubului

Noul patron, venit pe Stamford Bridge să vadă egalul (2-2) cu Wolverhampton, a fost deja avertizat de Thomas Tuchel, managerul german așteptând banii pentru întărirea echipei.

Acuzații după meciul României U16: „Stoichiță a dictat din tribună schimbarea numărului 10” » Selecționerul și oficialii FRF se apără: „Nu permit așa ceva”
ROMÂNIA U16
Acuzații după meciul României U16: „Stoichiță a dictat din tribună schimbarea numărului 10” » Selecționerul și oficialii FRF se apără: „Nu permit așa ceva”

Negocieri de prelungire cu Mount și James

Presa engleză a aflat că Boehly va începe, de săptămâna viitoare, să discute cu Mount și James prelungirea contractelor și să schițeze prima listă cu țintele estivale din mercato, în ideea că restricțiile la transferuri pe care le suportă Chelsea vor fi ridicate și nu vor mai pleca alți jucători, după Christensen, Rüdiger și, probabil, Azpilicueta. 

„Sperăm că se va rezolva repede situația cu interdicția și lucrurile vor reveni la normal. Nu este treaba mea, eu sunt prins cu rutina meciurilor, iar povestea cu transferul de putere nu trebuie să ne afecteze concentrarea și rezultatele. Încercăm să ne descurcăm cum putem acum, dar e clar că avem nevoie de investiții pentru sezonul următor”, a declarat Tuchel în Daily Mail.

VIDEO. Rezumat Chelsea - Wolves (2-2)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Complet pierdut” » Atacantul e făcut „pachet” în presa din Italia

De ce a râs Ronaldo în timpul meciului cu Brighton: „Ce se petrece aici? Joc la Manchester United sau nu?”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează