INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chievo - Juventus 2-3 // Ronaldo i-a spart nasul! Sorrentino a ajuns la spital, fără cadoul visat de la Cristiano

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 12:13

Portughezul Cristiano Ronaldo n-a reușit să înscrie la debutul în Serie A, și din cauza portarului veronez. Acesta și-a dorit șortul negru al atacantului pentru fiica sa, dar a ieșit accidentat pe final chiar de CR7!

Stefano Sorrentino putea fi eroul etapei inaugurale din Serie A. Portarul de 39 de ani l-a exasperat sâmbătă pe Ronaldo cu intervențiile sale. Deși a încasat două goluri, ultimul din partea propriului jucător, Bani, nu s-a predat în fața celui mai scump jucător din istoria fotbalului italian decât după ce Cristiano l-a scos efectiv de pe teren. Portughezul l-a lovit în față, împins și de un adversar, și i-a provocat o fractură de piramidă nazală!

Guler alb în spital!

"Opt parade, un nas rupt și o tomografie negativă. Acesta e bilanțul zilei pentru Sorrentino, ce și-a dorit mult să obțină șortul negru al lui Ronaldo cadou pentru fiica sa. În schimb, s-a ales cu un guler alb la gât", a scris Gazzetta dello Sport, cu o tentă umoristică.

La faza din minutul 87, în care Mandzukici făcuse 3-2 (mingea a depășit linia porții), Cristiano a și pasat cu brațul stâng înainte să-l accidenteze pe portarul gazdelor. Golul s-a anulat cu VAR, Seculin i-a luat locul între buturi lui Sorrentino și n-a putut evita reușita lui Bernardeschi.

"Sunt fericit pentru prima mea victorie la Juventus"
Ronaldo după debutul de la Verona

"Cristiano s-a mișcat bine, se vede că e un jucător diferit, s-a integrat facil în echipă și m-a impresionat. Era însă destinul lui să nu dea gol la primul meci"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

8
șuturi a avut Cristiano (4 cadrate), ce a jucat 57 de mingi cu Chievo, a creat două ocazii și a dat 4 centrări și 30 de pase (90% precise). N-a reușit niciun dribling și a pierdut 13 mingi

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close